AcasăSOCIALŞOC! Cum au RATAT poliţiştii dovezi-cheie în cazul agentului care a ucis...

ŞOC! Cum au RATAT poliţiştii dovezi-cheie în cazul agentului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni

politist-accident-bucurestiŞOC! Cum au RATAT poliţiştii dovezi-cheie în cazul agentului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni

Poliţişti au ratat dovezi-cheie în cazul agentului care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni pentru că o martoră, şoferiţă şi ea, a şters imaginile din telefonul mobil şi de pe camera de pe bord a maşinii.

Femeia ar fi ajuns la locul tragediei imediat după impact, ar fi șters imaginile avute în telefon pentru că ocupau prea mult spațiu. Ea urmează să fie audiată.

Cum îşi explică martora gestul

Potrivit presei, şoferiţa susține că a șters imaginile pe care le avea.

Eu am zis din start că nu vreau să fiu martoră în dosar. Nu înțeleg de ce mă caută poliția, fiindcă oricum nu mai am nicio probă. Am șters și înregistrările surprinse de camera de bord, am șters și tot ce aveam în telefon. Ocupau prea mult spațiu… Care e problema?!

Este telefonul meu, șterg ce vreau și când vreau! Oricum, nu aveam mare lucru. Eu am ajuns la scurt timp după accident. Nu eram chiar în spatele polițistului, așa cum s-a spus.

Când am ajuns eu, polițistul vorbea la 112. Mi-a zis să sun și eu la 112. Nu înțeleg de ce, fiindcă el vorbea deja…

Mi-a zis să parchez mașina perpedicular, ca să blochez circulația cu mașina mea, să nu vină vreo mașină, dar și să acopăr astfel trupul victimei, ca un paravan, ca să nu se mai uite lumea.

Dacă știam că o să ajung martoră în dosar, nu mă mai opream. Am vrut doar să dau o mână de ajutor. De acum, dacă mai văd vreun accident, nu mai opresc, îmi văd de drum, ca să nu ajung iar să dau declarații”, a afirmat femeia.

Şi fetiţa supravieţuitoare a fost audiată

Poliţistul care a provocat accidentul va fi supus unui test poligraf. El le-a lovit pe fetițe cu mașina la mijlocul lunii ianuarie. Autospeciala avea semnalele luminoase pornite, însă nu era în misiune, potrivit procurorilor.

Oamenii legii au audiat-o pe fetița care a supraviețuit impactului. Micuţa a precizat că ea şi Raisa sperau că maşina de poliţie va opri la trecerea de pietoni.

author avatar
Andrei Ștefan