AcasăSOCIALȘOC! Bărbat din Ploiești, împușcat în cap în timp ce dormea. Cine...

ȘOC! Bărbat din Ploiești, împușcat în cap în timp ce dormea. Cine l-a executat

impuscatȘOC! Bărbat din Ploiești, împușcat în cap în timp ce dormea. Cine l-a executat

Un bărbat din Ploiești a fost împușcat de fostul său cumnat, în timp ce dormea. Agresorul a fost plasat sub control judiciar.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de luni, 19 iulie. Un bărbat de 34 de ani a fost împuşcat în zona capului, cu un pistol cu bile, de fostul său cumnat. Agresorul a fugit de la faţa locului, dar a fost prins ulterior de polițiști.

„În jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul că a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că agresorul, în vârstă de 40 de ani, a mers acasă la fostul său cumnat și l-ar fi împușcat în cap în timp ce acesta dormea, după care a plecat de la locuința lui.

Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost prins și dus la audieri, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit și pistolul cu bile cu care a tras. Arma a fost confiscată, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

author avatar
Andreea Vlad