AcasăSOCIALSituație dramatică! Tânără însărcinată găsită căzută pe trotuar, inconștientă. Cine i-a sărit...

Situație dramatică! Tânără însărcinată găsită căzută pe trotuar, inconștientă. Cine i-a sărit în ajutor! – VIDEO

Situație dramatică! Tânără însărcinată găsită căzută pe trotuar, inconștientă. Cine i-a sărit în ajutor! - VIDEO (foto: captură video)

Au fost momente grele pentru o tânără gravidă, pe care jandarmii au găsit-o căzută pe un trotuar din orașul Drobeta Turnu Severin. Câțiva oameni ai legii, jandarmi, i-au sărit degrabă în ajutor, alertând cadrele medicale, prin apel la 112.

Încă nu se cunoaște exact cum de a ajuns tânăra de 21 de ani în această situație dificilă.

”Avea puls, dar respira foarte greu”

Ce se știe este faptul că jandarmii aflați într-o mașină, în patrulă, au fost cei care au observat-o căzută și au intervenit pentru a vedea cum o pot ajuta să își revină.

„În cadrul unei misiuni comune de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova au observat, noaptea trecută, o persoană căzută pe trotuar, în zona Calea Timișoarei din Drobeta Turnu Severin.

Aceștia au oprit mașina pentru a vedea despre ce este vorba și când s-au apropiat, au observat că tânăra era însărcinată, avea puls, dar respira foarte greu”, din câte au anunțat, joi, reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți, via Facebook.

S-a sunat rapid la 112, numărul unic de urgență, pentru a se cere intervenția unei ambulanțe. S-a mai aflat că viitoarea mămică a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital, pentru investigații suplimentare.

Atenție, urmează imagini ce vă pot afecta emoțional!

 

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger