AcasăSOCIALSituație dramatică în Capitală! Un bărbat ameninţă că se aruncă de la...

Situație dramatică în Capitală! Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc, după ce și-a înjunghiat partenera

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Situație dramatică în Capitală. Oamenii legii, dar și salvatorii sunt în alertă. Totul, după ce un bărbat amenință că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din București. La fața locului se află inclusiv negociatori din cadrul Poliției.

Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală, după ce şi-a înjunghiat concubina şi a rănit-o pe prietena acesteia, potrivit news.ro. La faţa locului se află, luni dimineaţă, negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă.

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi doi copii – fiica concubinei, în vârstă de 9, ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei şi copiii au părăsit apartamentul.

Primele detalii de la Poliție: La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori

S-au aflat primele detalii de la Poliția Capitalei despre acest caz din sectorul 1. „La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ar mai fi de precizat faptul că ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii au părăsit apartamentul.

Partenera de viață a bărbatului a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, conform aceleiași surse.

Omul s-a închis în apartament, amenințând că se aruncă de la etaj

Bărbatul s-a închis în apartament şi ameninţă că se aruncă de la etaj. La fața locului se află atât negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei, cât și, în sprijin, pompieri din cadrul ISU-BIF şi echipaje din cadrul SABIF.

În cazul de față, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB.

author avatar
Andrei Coman