AcasăSOCIALSituație dramatică în Capitală! Un bărbat ameninţă că se aruncă de la...

Situație dramatică în Capitală! Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc, după ce și-a înjunghiat partenera

Situație dramatică în Capitală. Oamenii legii, dar și salvatorii sunt în alertă. Totul, după ce un bărbat amenință că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din București. La fața locului se află inclusiv negociatori din cadrul Poliției.

Un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Capitală, după ce şi-a înjunghiat concubina şi a rănit-o pe prietena acesteia, potrivit news.ro. La faţa locului se află, luni dimineaţă, negociatori, echipaje ISU şi din cadrul Serviciului de ambulanţă.

La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi doi copii – fiica concubinei, în vârstă de 9, ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani. Ulterior, ambele femei şi copiii au părăsit apartamentul.

Primele detalii de la Poliție: La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori

S-au aflat primele detalii de la Poliția Capitalei despre acest caz din sectorul 1. „La data de 10 septembrie a.c., Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Secţia 1 a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se aflau într-un apartament, situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe, din Sectorul 1, o femeie ar fi fost agresată de către concubinul său, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor-înţepător. În sprijinul victimei a intervenit o altă femeie, cunoştinţă a celor doi concubini, care ar fi fost lovită de către bărbat, suferind o plagă la nivelul antebraţului. La momentul agresiunii, în imobil se mai aflau şi 2 minori, fiica concubinei, în vârstă de 9 ani şi fiul celei de a doua femei, în vârstă de 14 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ar mai fi de precizat faptul că ulterior, ambele victime, împreună cu cei doi copii au părăsit apartamentul.

Partenera de viață a bărbatului a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cea de-a doua victimă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale, conform aceleiași surse.

Omul s-a închis în apartament, amenințând că se aruncă de la etaj

Bărbatul s-a închis în apartament şi ameninţă că se aruncă de la etaj. La fața locului se află atât negociatorii din cadrul Poliţiei Capitalei, cât și, în sprijin, pompieri din cadrul ISU-BIF şi echipaje din cadrul SABIF.

În cazul de față, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri-DGPMB.

207 afisari

3 COMENTARII

  1. Da ce vreți sa negociați?? Câți ani de pușcărie v-a lua ?? Vrea sa se arunce în gol ?? Foarte bine , dați- i pace, vom avea mai puțin cu unul de hrănit în pușcărie.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...