AcasăSOCIALSistemul judiciar, BLOCAT? Infractorii, în libertate? GREVA ce provoacă dezastrul pentru siguranţa...

Sistemul judiciar, BLOCAT? Infractorii, în libertate? GREVA ce provoacă dezastrul pentru siguranţa naţională

Grefierii intră şi ei în grevă! Cel puţin, aşa ameninţă deocamdată. Ei spun că au „capacitatea necesară” de a bloca sistemul judiciar. Motivul?

Sindicaliştii critică postarea prim-ministrului Nicolae Ciucă pe Facebook în legătură cu creşterea vârstei de pensionare la 65 de ani, inclusiv pentru personalul auxiliar din instanţele judecătoreşti.

Grefierii se alătură profesorilor, în stradă!

„O reacţie fermă din partea sistemului judiciar sigur va exista şi chiar dacă nu suntem o categorie profesională numeroasă încât să reprezentăm capital electoral, avem capacitatea necesară să blocăm sistemul judiciar. Potrivit Constituţiei, puterea judecătorească reprezintă sau reprezenta (se pare) ‘una din cele trei puteri ale Statului Român’.

Curând, grefierii se vor alătura formelor de proteste deja în derulare, precum şi celor ce urmează a se iniţia de celelalte categorii de salariaţi nemulţumiţi de măsurile aparent populiste şi antisociale asumate de actuala guvernare„, declară sindicatul grefierilor.

Aceştia ameninţă că „foarte curând, niciun grefier nu va mai răspunde la telefonul personal, după orele de program, în zilele libere sau de repaus săptămânal, pentru a efectua sute de ore suplimentare neplătite sau pentru serviciul de permanenţă la arestări, indiferent că vorbim despre infracţiuni uşoare, tâlhării sau chiar crime”.

Pensionare mai târzie decât speranţa de viaţă

Grefierii susţin că ei se împuţinează de la an la an, pe cale naturală.

„Speranţa de viaţă a grefierilor este de 59 de ani, iar în prezent se pot pensiona la 60 de ani, de unde rezultă că nu vor mai apuca pensia de serviciu nici măcar în forma actuală”, se mai arată în comunicatul DICASTERIAL.

author avatar
Andrei Ștefan
589 afisari

13 COMENTARII

  1. inca doua-trei categorii sociale in strada si apoi anarhie si razboi civil. lumea s-a saturat de mizerabilii de la guvernare in frunte cu werner

    grefierii din suceava au de primit drepturi salariale castigate in instanta cu procese incepute de cand era jegul de emil boc prim ministru.
    iar specialii de judecatori, acei acoperiti ai serviciilor secrete, amana si iar amana sa se pronunte dupa ce alti judecatori au dat dreptate grefierilor.
    sumele datorate de minister cat au intrat la apa cu ajutorul inflatiei reale???
    o mârlănie totala, se va ajunge la anarhie si violente asupra tuturor acestor porci de guvernanti care nu se opresc din furat si din nedreptatit acest popor.
    oamenii s-au saturat sa mai fie batjocoriti, iar serviciile secrete de-abia asteapta sa-i arunce in multime pe cei pe care i-au folosit ca si cârpe de adunat miliardele.
    exact ca in 1989, apoi un nou inceput, altii la rand si tot asa.

  2. Razboi civil fiinca li s-a luat icrele negre si sampania frantuzeasca.E un punct de vedere ,dle 17.09.Probabil am fi singura tara din istorie unde grefierii au pornit un razboi civil.Asteptam apocalipsa nucleara a parazitilor din administratia statului de pomana.

    • nu pricepi nimic. prost de impungi si bou de ragi.
      sunt multe categorii sociale nedreptatite, iar Romania sta pe un butoi de pulbere.
      vedem de unde va veni scanteia.

  3. Grefierii..cine or mai fi si astia. Luati toti care protesteaza (grefieri) si sa i seceram cu mitraliera. Si ca sa nu consumam multe gloante, ii asezam unul dupa altul cu judecatorii. Ce nevoie avem de legi, articole complicate, avocati, termene, cand dezideratul este sa scapam de infractori si de interlopi. Astia sunt deja dovediti. Mai avem nevoie de procese? Arestati si executati. Dupa ce scapam de ciuma asta, revenim la legi, angajam alti grefieri…ca nu sunt de neilocuit. Auzi greva grefierilor..Ca trebuie sa munceasca pana la termen. Ce tupeu. Trageti in ei si in familiile lor. Daca se potolesc, trageti numai in ei.

  4. De ce macane? Nu merita oamenii din justitie pusi la zid? Vad ca ai scris ca justitia este cangrena numarul unu. Si atunci? Daca vine unul si zice ca trebuie sa taiem cangrena, crezi ca zice la „misto”? Bai anonimilor, eu sunt pro nazist. Scriu asta mereu de i am intoxicat pe toti. Daca ar fi dupa mine, i as lichida pe interlopi cu aruncatoarele de flacari. Si pe familiile lor. Eu vreau un stat politienesc, in care sa nu ti mai fie frica de infractori. Iar justitia nu vrea asta. Ii scapa, ii amana, Le da putin.. Asadar… spune orice despre mine, dar nu ca scriu ” infiltrat ” Heill !

    • tu esti dililă, nu badila. si mai porti si numele Adevarului Intrupat.
      serviciile secrete au paduchii lor santajabili cu epoletii sub roba infiltrati in justitie, de asta si deciziile unor judecatori sunt viciate, perfide si slujesc satanistilor.
      tuturor coruptilor din politica le e frica de judecatori, de aceea n-a dorit nimeni in mod real sa le aduca veniturile intr-un interval de bun simt!
      asta in timp ce personalul auxiliar din justitie, de exemplu grefierii, muncesc de rup, sunt putini si obligati de situatie la ore multe peste program, vin de acasa la orice ora sunt chemati in zi sau noapte, atunci cand hitleristi ca dililă se apuca de mitraliat si de pus la zid in mod real, infractional.
      grefierii au la aceasta ora salarii reale de mizerie si drepturi salariale restante… in timp ce ministerul injustitiei se lăfăie in foarte multi bani si cheltuieli inutile.
      asa ca, dililă stai in banca ta si mesteca-ti parerile idioate cand esti in cabinet la psycho.

  5. Probabil stii mai bine depre munca grefierilor. Probabil muncesc cum zici. Mult si ‘la dispozitie”. Dar eu asa am auzit ca sunt platiti foarte bine. Poate nu o fi asa. dar , din pacate , asta este nivelul Romaniei. Ce vrei sa facem? Mai cred ca singurii , care merita bani multi, sun profesorii si cadrele medicale. Cat despre justitie? perceptia mea si a multora este ca nu isi fac treaba. Ca tot timpul apar scandaluri cu infractori iertati. Si atunci? Si ce ar fi rau sa i ” extirpam ” pe interlopi? Chiar si cu metodele acelea ? Naziste? Ce vedeti rau in asta, sa scapam de ei. Si de pericolul care il reprezinta? Sa faca politia impreuna cu justitia lucrul asta si oamenii au sa i aprecieze. Sunt convins.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger