AcasăSOCIALSindicaliștii Europol au răbufnit! Ministrul Bode, surprins fără mască la UNTOLD: ”Legea...

Sindicaliștii Europol au răbufnit! Ministrul Bode, surprins fără mască la UNTOLD: ”Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”” – VIDEO

Sindicaliștii Europol au răbufnit! Ministrul Bode, surprins fără mască la UNTOLD: ”Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri"” - VIDEO (sursa foto: Facebook/Sindicatul Europol)

Liberalul Lucian Bode, ministrul de Interne și, totodată, interimar la Justiție, a fost zărit, la finele acestei săptămâni, la Cluj, ”luând pulsul” la festivalul UNTOLD. Atât doar că a fost surprins, la un moment dat, fără mască de protecție, aspect care nu a fost trecut cu vederea de către sindicaliștii de la Europol.

Care au reacționat tranșant după ce s-a aflat de această situație. ”Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție”, punctează reprezentanții sindicatului, via Facebook.

În ilustrația ce însoțește mesajul sindicaliștilor se pot vedea două ipostaze în care a fost surprins liberalul aflat la cârma MAI-ului – una în care apare cu mască, alta în care poartă un astfel de accesoriu menit să acopere,regulamentar, nasul și gura. Iar criticile nu au întârziat să apară.

”Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor”, susțin reprezentanții Sindicatului Europol.

Sindicat: Ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii

Mai mult, sindicaliștii fac trimitere la posibilele întrebări pe care le-ar putea genera această imagine în rândul oamenilor simpli.

”După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă”, conchide sursa citată.

Bode: Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!

E de precizat faptul că însuși ministrul Bode a îndemnat, în contextul desfășurării UNTOLD 2021, într-un mesaj postat pe aceeași rețea de socializare, după o ”vizită” în centrul de comandă, unde a fost împreună cu primarul Clujului, Emil Boc, la respectarea măsurilor de protecție.

”De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată.
Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!”, sună recomandarea oficialului guvernamental, mesaj ce însoțește câteva fotografii realizate cu această ocazie, în care Bode apare purtând masca sanitară de protecție.

417 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu este „jmecher”… este inconstient, atat pentru ce poate sa-si faca lui, celor din jurul lui, cat si exemplul de ciocoi prost pe care il da exemplu tuturor. Asta este „clasa politica”(sic) romaneasca, politica da, clasa REPETENTA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger