AcasăSOCIALSimulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2021. Marți are loc proba la Matematică

Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2021. Marți are loc proba la Matematică

simulareSimulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2021. Marți are loc proba la Matematică

Simulare EVALUARE NAȚIONALĂ 2021. Elevii de clasa a opta susțin marți proba la matematică de la simularea examenului de evaluare națională 2021.

Simularea începe la ora 09.00, moment din care elevii vor avea două ore pentru a rezolva subiectele la matematică la simulare evaluare națională 2021.

Luni, aceștia au susținut luni proba la limba și literatura română de la simularea examenului de evaluare națională 2021.

Rezultate simulare Evaluarea Națională 2021

Conform calendarului, rezultatele la simularea Evaluării naţionale pentru clasa a VIII-a vor fi afișate pe 16 aprilie și nu vor fi trecute în catalog.

Rezultatele obţinute de elevi la simularea Evaluării Naţionale în anul şcolar 2020-2021 sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare, potrivit edupedu.ro. Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Simularea se amână în localitățile carantinate

Elevii înmatriculaţi în unităţile de învăţământ din localităţile carantinate vor putea susţine simulări ale examenelor naţionale, cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de inspectoratele şcolare, dar nu mai târziu de 15 mai 2021.

Elevii din partea minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine pe 31 martie simularea probei la Limba şi literatura maternă, relatează Agerpres.

author avatar
Andreea Vlad
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger