AcasăSOCIALSimulare BACALAUREAT 2023. Marți, proba obligatorie a profilului

Simulare BACALAUREAT 2023. Marți, proba obligatorie a profilului

Continuă simularea Bacalaureatului. Astfel că, după ce luni au dat proba scrisă la limba și literatura română, elevii claselor a XII-a și a XIII-a vor susține, marți, proba obligatorie a profilului. E vorba despre istorie sau matematică. Rezultatele vor fi anunțate pe 6 aprilie.

sursa foto: edu.ro

Când are loc următoarea probă

Conform calendarului aprobat de Ministerul Educației, miercuri, 29 martie, este programată proba scrisă la alegere a profilului și specializării.

Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. După ce s-a încheiat distribuirea subiectelor, elevii au la dispoziție trei ore pentru a elabora lucrarea scrisă. Respectiv pentru a rezolva cât pot de bine subiectele de la proba scrisă de la simularea Bacalaureatului.

Subiectele și baremele de evaluare pentru probele scrise din cadrul simulării examenului de BAC sunt publicate în fiecare zi cu probă de examen, la ora 15:00.

Potrivit Ministerului Educaţiei, simularea are ca obiective „familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real” şi „optimizarea rezultatelor” obţinute la finalul studiilor liceale.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger