AcasăSOCIALŞi pietoni, şi cu banii luaţi! Le-au casat maşinile la Programul Rabla...

Şi pietoni, şi cu banii luaţi! Le-au casat maşinile la Programul Rabla 2023, dar nu le dau voucherele

Mai mulţi şoferi din Târgul Frumos, judeţul Iaşi, se plâng că au fost prejudiciaţi din cauza Programului Rabla 2023. Ei au dus maşinile la casat, dar le-a fost refuzată plata, conform proiectului.

De ce? Pentru că dosarele oamenilor n-au fost bine analizate înainte de distrugerea autoturismelor.

Nu îndeplineau criteriile de poluare

Motivul respeingerii ulterioare a dosarelor? Se pare că autoturismele nu îndeplineau criteriile de poluare acceptate de program. Dar asta s-a aflat abia după casarea maşinilor.

Cele 16 persoane prejudiciate reclamă faptul că nimeni nu a efectuat verificări ale dosarelor pentru a confirma eligibilitatea înainte ca autoturismele să fie distruse.

Am sunat și la AFM (Administrația Fondului pentru Mediu – n.r.), am fost și la primărie.

Și eu trebuia, într-adevăr, să mă informez cu privire la acest aspect, dar și funcționarii din primărie trebuiau să verifice acele dosare, să nu forțeze lumea să caseze mașinile și să rămână păgubiți.

După ce am mers și am făcut scandal, mă trezesc că mai trebuia un act de pe la ANAF, deci ei, ca funcționari, nu au citit deloc ghidul. Eu m-am ocupat pentru mama cu actele”, a spus unul dintre păgubiţi.

11.938 afisari

8 COMENTARII

  1. La Sf Gheorghe in contract a trecut- plata la 30 zile sub rezerva primiri banilor de la AFM – Cand trimite banii AFM Ptimaria nu stie , de ce semneaza contractul daca nu garanteaza termenul legal de 30 zile conf.legi

  2. Am si eu o Dacia -1300 din anul 1982 si un Cielo din anul 2000,pentru casare prin programul Rabla ! Vreau sa le casez, cum procedez ???. Multumesc !

  3. La Arad mi spune că primăria are bani dar Fondul de mediu cu partea lor de 2400 Ron nu au virat banii să le fie rușine adunătură de mincinoși.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri