AcasăSOCIALŞi-a BĂTUT soţia pe aeroportul din Cluj, dar, când poliţistul a vrut...

Şi-a BĂTUT soţia pe aeroportul din Cluj, dar, când poliţistul a vrut să-l amendeze, agentul – ŞOCAT de reacţia nevestei!

otopeni aglomeratieŞi-a BĂTUT soţia pe aeroportul din Cluj, dar, când poliţistul a vrut să-l amendeze, agentul - ŞOCAT de reacţia nevestei!

Un caz de violenţă în familie s-a întâmplat chiar în văzul tuturor, pe aeroportul din Cluj. Sindicatul Europol a relatat o întâmplare uluitoare la care a asistat unul din polițiștii de frontieră.

Aeroporturile sunt o lume în miniatură în care polițiștii de frontieră întâlnesc nu doar oameni din toate colţurile lumii, ci și situațiile cele mai diverse”, se arată în mesajul publicat de Europol pe pagina de Facebook.

Amendă de 4.000 lei

Un bărbat a fost amendat pentru violență de polițistul de frontieră sub ochii căruia și-a bătut soția în Aeroportul Internațional Cluj. Femeia l-a rugat pe polițist să-l ierte și nu a depus plângere.

Un pasager care a trecut prin Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a relatat, pe o rețea de socializare, o scenă la care a asistat zilele trecute. Un bărbat și-a bătut soția sub ochii polițistului de frontieră.

Aeroporturile sunt o lume în miniatură în care polițiștii de frontieră întâlnesc nu doar oameni din toate colţurile lumii, ci și situațiile cele mai diverse. Ai spune că ochii lor le-au văzut pe toate, și totuși ….

S-a întâmplat pe Aeroportul din Cluj, unde un polițist, care își desfășura activitatea la controlul documentelor de călătorie, a fost uluit de gestul unui bărbat aflat în așteptare, împreună cu familia, la efectuarea formalităților de ieșire din țară pentru a se îmbarca într-o aeronavă cu destinația Marea Britanie.

Chiar când a ajuns în fața tonetei, vizibil enervat, acesta s-a întors și, sub ochii polițistului, i-a tras o palmă zdravănă peste față soției lui”, a scris acesta.

„Dacă la început a părut că nu prea se sinchisește, când a aflat că amenda este de 4.000 de lei, a făcut ochii mari și n-a găsit altă scuză decât aceea că așa își “alintă” el soția.

Ca să fie treaba treabă, în procesul verbal de sancționare a făcut mențiunea „Asta nu e faptă, soția nu a depus plângere”, semn că știa foarte bine în ce condiții se pedepsește violența în familie”, potrivit martorului.

Victima s-a rugat să nu-i amendeze soţul

Ceea ce este și mai grav în această situație este că bărbatul, în vârstă de 44 de ani, originar din județul Galați, a comis fapta sub ochii copiilor săi, unii dintre ei suficient de mari pentru a înțelege ce se întâmplă, iar concluziile vă aparțin”, a adăugat omul care era de faţă.

Oficiali ai Aeroportului Internațional Cluj au confirmat pentru „Adevărul” incidentul și au precizat că bărbatul a rămas cu amenda de 4.000 de lei. În schimb, nu i s-a putut face dosar penal pentru infracțiuni de lovire deoarece femeia nu a dorit să depună plângere, ba mai mult, i-a cerut polițistului să nu-i dea amendă bărbatului violent.

author avatar
Andrei Ștefan
775 afisari

5 COMENTARII

 1. in concluzie.2 bagabonti care fac dacia milenara,de ras.
  mai bine erau azmericani.aia sunt scandalgii,peste tot.
  numai plecati ba din tara.daca plecati..oarba dupa voi.spurcaciuni cu 2 labe
  scarbe de papitoi cu bani multi furati.huo,huo.la azmerica nimicita

 2. IEU,OHANIS BILA DE NUCA,AM SA SCRIU LA NATO.
  IEU,NU FAC ASA CEVA LU DAMA DE LANGA MINE.
  IO,SVAB,ANALFABET,MUT-nu stiu limba romena-SI HOT DE 6 CASE.
  ROG ONU,SA-L DEA AFARA DIN IEUROPA.SA-L TRIMITA IN CHINA COMUNISTA.
  VOI REVENI CU O DECLARATIE PENTRU PRESA.BANII M-I DATi INAINTE DE A TACEA.
  FITI DEMOCRATI SI IEUROPENI.NUMAI SCARBITI ZAT-CAPITALISTII.
  VA FURA DEMOCRATIC.CE NAIBA.FITI RUMANI,DRAGI MEI.VOI ANALIZA.

 3. Pai ce credeti ?
  Din prea multa iubire pentru sot ,victima n-a depus plangere ,sau pentru vaduvirea bugetului familiei de 4000 de lei ?
  Din pacate pentru