AcasăSOCIALSfârșit tragic pentru o polițistă din Capitală! A fost găsită în plină stradă

Sfârșit tragic pentru o polițistă din Capitală! A fost găsită în plină stradă

politia

O poliţistă din Bucureşti, în vârstă de 51 de ani, s-a sinucis. Femeia lucra Direcția Generală Anticorupție.

Agenta și-a pus capăt zilelor în locuința sa din sectorul 3. Poliţista a fost găsită fără viaţă, noaptea trecută, lângă blocul în care locuia, după ce, cel mai probabil, s-ar fi aruncat în gol de la etaj.

Femeia lucra de aproximativ 8 ani în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie. Potrivit primelor informații, aceasta ar fi lăsat și un bilet de adio. Nu era căsătorită și nu avea copii. Mai avea puțin până la pensionare, însă, a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 9, îmbrăcată în haine de casă, scrie gandul.ro.

Polițista s-a aruncat de la etajul 9

Colegii ei au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi-a pierdut viaţa.

”În această dimineață, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 3 se află decedată o femeie, posibil precipitată de la mare înălțime.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit va a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, arată Poliția Capitalei.

author avatar
Andreea Vlad
1.243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger