AcasăSOCIALSfârșit înfiorător pentru un șofer român de TIR: A ars de viu...

Sfârșit înfiorător pentru un șofer român de TIR: A ars de viu în cabină, în urma unui accident în Germania

(sursa: observatornews.ro)

Un șofer român de TIR, de numai 30 de ani, a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce vehiculul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident pe A7, în Germania. Tânărul a ars de viu, chiar în cabina TIR-ului pe care îl conducea.

Patru TIR-uri au fost implicate în accident

Din primele cercetări, reiese că șoferul român nu a observat la timp un blocaj rutier în trafic, intrând cu viteză în cele trei vehicule din faţa sa.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, în zona de odihnă din Grossenmoor , la capătul unui ambuteiaj format în urma unui alt accident. Patru camoane au intrat unul în celălalt, după ce șoferul român, care nu a observat la timp blocajul, a intrat cu viteză în vehiculele din față.

Pagube de 700.000 de euro

Urmare a impactului violent, două camioane au luat foc, inclusiv cel în care se afla românul.

Tânărul a rămas blocat în cabina din care nu a mai reușit să iasă la timp.  Deși la fața locului s-au prezentat în scurt timp mai multe echipe de intervenție, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

În cumplitul accident din Germania în care au fost implicate patru TIR-uri, pagubele materiale estimate se ridică la 700.000 de euro.

author avatar
Alina Costache
178 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dintre miile de soferi de TIR care circula prin Deuschland, cca 1% or fi romani… Care e probabilitatea ca tocmai u n conational sa produca catastrofa ??? Mare. De ce ??? Raspunsul e simplu. Uitati-va la ce se intampla in traficul din tara. Numitorul comun ??? INDISCIPLINA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger