AcasăSOCIALSfârșit înfiorător pentru o femeie. Găsită moartă, în urma unui incendiu produs...

Sfârșit înfiorător pentru o femeie. Găsită moartă, în urma unui incendiu produs în Botoșani – VIDEO

Sfârșit înfiorător pentru o femeie. Găsită moartă, în urma unui incendiu produs în Botoșani - VIDEOSfârșit înfiorător pentru o femeie. Găsită moartă, în urma unui incendiu produs în Botoșani - VIDEO (sursa foto: captură video)

A fost alertă în rândul pompierilor din județul Botoșani, care au intervenit cu mai multe autospeciale, pentru a stinge un incendiu care a cuprins locuința unei femei în vârstă de 67 de ani.

Episodul cu urmări dramatice s-a produs în cursul nopții de marți spre miercuri, în localitatea Draxini, comuna Bălușeni. Din câte s-a aflat, un vecin al proprietarei casei a dat alarma, iar la fața locului au fost chemați pompierii, care s-au deplasat cu mai multe autospeciale cu apă și spumă. În zonă a ajuns și un echipaj de la ambulanță.

Din păcate, femeia a sfârșit în condiții cumplite. Pompierii care au intervenit pentru a stinge incendiul au fost cei care au găsit-o decedată, în interiorul casei.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau mocnit bunurile din două camere. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din locuință deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată în interiorul casei”, din câte a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, citată de monitorulbt.ro.

ISU Botoșani: Verificați, curățați, izolați și reparați coșul de fum!

În acest context, salvatorii de la ISU Botoșani le atrag atenția oamenilor care locuiesc la casă să verifice și să curețe coșul de fum.

„Verificați, curățați, izolați și reparați coșul de fum

Două vieți pierdute, în ultima săptămână, în urma unor incendii, la Botoșani. Victimele, un bărbat și o femeie, locuiau singure și aveau probleme locomotorii. Flăcările au fost observate târziu, de vecini.

Tragediile au fost generate de coșurile de fum neprotejate termic față de materialele combustibile din structura acoperișurilor”, au transmis cei de la ISU local, într-un mesa postat pe Facebook, în dimineața zilei de 17 noiembrie.


64 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger