AcasăSOCIALSfârșit cumplit! Un tânăr muncitor a murit în urma unui accident, la...

Sfârșit cumplit! Un tânăr muncitor a murit în urma unui accident, la Termocentrala Paroșeni

Un tânăr muncitor a murit în urma unui cumplit accident, la Termocentrala Paroșeni (sursa foto: facebook)

Un tânăr muncitor a sfârșit în condiții dramatice, ca urmare a unui cumplit accident ce a avut loc în noaptea de joi spre vineri.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit în urma unui accident de muncă petrecut la Termocentrala Paroşeni, din Valea Jiului, potrivit Agerpres. Muncitorul a suferit arsuri grave după ce a fost surprins şi acoperit cu cenuşă. Conform aceleiași surse, bărbatul verifica o gură de vizitare a unui utilaj din cadrul uzinei electrice.

S-a dat alerta, fiind chemate de urgență cadrele medicale. La locul nenorocirii au intervenit echipaje de la SMURD și ambulanța Hunedoara. S-a încercat salvarea muncitorului, dar, din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, astfel că bărbatul a fost declarat decedat.

Urmează ca specialiștii să se pronunțe exact cu privire la circumstanțele în care s-a produs acest accident cu urmări tragice.

Incendiu într-un apartament din Deva, pornit de la o lumânare

Nu a fost singura misiune contracronometru a salvatorilor hunedoreni din ultimele zile. Recent, salvatorii de la ISU Hunedoara au intervenit urgent pentru a stinge un incendiu izbucnit la etajul 3 al unui bloc din Deva. În dimineața zilei de miercuri, 16 martie, s-a anunțat că în noaptea precedentă, ISU a fost anunțat despre faptul că într-un bloc din cartierul Emanoil Gojdu din Deva izbucnise un incendiu.

„Forțele ISU, formate din 11 subofițeri și un ofițer, au intervenit cu autoscara mecanică, o autospecială cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D., fiind ulterior suplimentate cu autospeciala de descarcerare grea și autospeciala de primă intervenție și comandă.

Întrucât timpul de răspuns al salvatorilor a fost unul foarte scurt, incendiul generat de o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată, în vreme ce proprietara părăsise locuința, a fost localizat și lichidat, fără a se înregistra pagube materiale semnificative, iar șapte persoane de la etajele 3 și 4 au fost evacuate în siguranță”, au transmis, la acea dată, cei de la ISU Hunedoara.

129 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger