AcasăSOCIALSfârșit cumplit pentru un șofer: a murit în urma unui accident, în...

Sfârșit cumplit pentru un șofer: a murit în urma unui accident, în Vâlcea – VIDEO

Sfârșit cumplit pentru un șofer: a murit în urma unui accident, în Vâlcea - VIDEO (foto: arhivă/ sursa: monitorulcj.ro)

Salvatorii – cadre medicale și pompieri – au intervenit la locul unui accident în care a fost implicat un TIR. Din păcate, șoferul autovehiculului de mare tonaj și-a pierdut viața.

Din primele informații, accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, înainte de răsăritul soarelui, pe DN 7CC – pe Centura orașului Călimănești, în județul Vâlcea.

Conform datelor furnizate de la Centrul Infotrafic al Poliției Române, ”conducătorul unui ansamblu de autovehicule (încărcat cu cartofi), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat pe carosabil și a impactat parapetul de protecție. În urma accidentului, șoferul a decedat, traficul fiind oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DN 7, prin orașul Călimănești”.

Din câte se poate vedea din imaginile postate pe Youtube, salvatorii – prezenți în număr semnificativ la fața locului – au făcut eforturi, în speranța că îl vor putea ajuta pe șoferul de TIR. Din păcate, însă, omul nu a supraviețuit.

Rămâne ca polițiștii să stabilească exact condițiile în care s-a produs acest eveniment rutier ce s-a soldat cu decesul conducătorului auto.

Trei persoane, în grija cadrelor medicale, în urma unui accident produs în Sălaj

Din păcate, marți seara s-a aflat că un alt accident a avut loc, de această dată în județul Sălaj, pe DN 1H, la ieșirea din municipiul Zalău către localitatea Hereclean.

Conform sursei menționate, trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune, impact în urma căruia trei oameni au ajuns în grija cadrelor medicale ajunse la fața locului.

206 afisari

1 COMENTARIU

  1. Alooo, autorul C.S a articolului de fata !!! Impacta, conform DEX, inseamna „mentinere in contact strans a doua suprafete, doua oase rupte”. Din substantivul impact, impacturi nu derva si verbul a impacta. Scoala on line sireaca….Cat timp mai trebuie sa va corecteze cititorii ????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger