AcasăSOCIALSfârșit cumplit pentru un bărbat de 87 de ani, nevăzător. Un incendiu...

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 87 de ani, nevăzător. Un incendiu i-a mistuit casa – VIDEO

sursa foto: ISU Vaslui/Facebook

Un bărbat de 87 de ani, nevăzător și imobilizat la pat, a murit în condiții cumplite, după ce casa i-a luat foc. Pompierii vasluieni au intervenit la fața locului, dar, din păcate, omul nu a putut fi salvat.

Nenorocirea a avut loc marți seară, în localitatea Coşca, din judeţul Vaslui. Din câte a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, bărbatul a fost găsit carbonizat în locuința mistuită de flăcări.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale și au luptat peste o oră să stingă focul care a cuprins casa în care se afla bătrânul de 87 de ani. Din păcate, omul nu a putut fi salvat din flăcările care au distrus mare parte din locuința în care se afla.

ISU: La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată

sursa foto: ISU Vaslui/Facebook

„Detașamentul de pompieri Vaslui și Punctul de Lucru Ivănești au intervenit cu patru autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Coșca, comuna Ivănești. Încă de la primul apel la numărul unic pentru situații de urgență, 112, s-a formulat supoziția că în incendiu ar fi fost surprinsă și o persoană. La fața locului a intervenit și SVSU Ivănești, accesul tuturor autospecialelor fiind dificil în zona în care era amplasată casa cuprinsă de flăcări.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. În interiorul locuinței a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 87 ani.

Victima era un bărbat nevăzător, imobilizat la pat.

După mai bine de o oră și jumătate de muncă, incendiul a fost lichidat, locuința fiind distrusă în proporție de peste 80%”, a anunțat ISU Vaslui, marți seară, 9 ianuarie.

Din primele informații, incendiul în urma căruia a sfârșit bărbatul ar fi izbucnit din cauza unui coș de fum defect. „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect, necurățat și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere”, a transmis ISU Vaslui.

sursa foto: ISU Vaslui/Facebook

author avatar
Andrei Coman
163 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai, vad ca, mai nou, totul era ars cand sosesc pompierii.
    Se vede din filmari si imagini cum la Ferma Dacilor era doar fum la casutele cu pricina, pompierii erau pe scara de la etaj, si se uitau pe geam.Nici unul nu a intrat, desi nu era foc.
    Nicio masina de stins incediul.
    Pe toata zona de incendiu, era doar o masinuta de pompieri si un furtun.Ei se miscau in pas usor pe langa imobile.
    Motivul e simplu la pompieri: cos de fum sau scurt circuit.
    La politisti e sinuciderea si „case closed”.
    Ce mai atata cercetare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger