AcasăSOCIALSfârșit cumplit pentru un adolescent de 14 ani, după ce a dat...

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de 14 ani, după ce a dat Evaluarea Națională. S-a înecat într-o balastieră

Sfârșit cumplit pentru un adolescent de 14 ani, după ce a dat Evaluarea Națională. S-a înecat într-o balastieră (foto: ISU Prahova/Facebook)

Salvatorii prahoveni au intrat în alertă, după ce au fost anunțați că e nevoie de ajutorul lor.

Din păcate, însă, în ciuda faptului că s-a derulat o misiune contracronometru, pentru salvarea unui băiat de 14 ani, adolescentul a sfârșit în apele balastierei de la Gura Vitioarei. Elevul a fost căutat cu două bărci pneumatice. În tot acest timp, pe mal s-a aflat o autospecială de la SMURD, cu echipaj pregătit să intervină.

(foto. Facebook/ISU Prahova)

”Se pare că acesta a alunecat în locul amintit și a dispărut fără urmă. În zona respectivă adâncimea apei este de 5-6 m, debitul este mare si vizibilitatea este redusa.

Căutările au început imediat după momentul anunțării evenimentului, iar salvatorii au făcut eforturi pentru a găsi copilul cât mai repede. Din păcate, pentru el a fost prea târziu”, din câte au anunțat, joi seară, pe 24 iunie, reprezentanții ISU Prahova, via Facebook.

Băiatul ieșise de la proba de matematică, de la Evaluarea Națională, conform știrileprotv.ro. Nu era singur. Alți doi băieți au ajuns în apă, dar aceștia au reușit să iasă la suprafață. ”Au mai fost doi copii salvaţi şi el nu mai… ajunsese la fund şi s-au salvat copiii”, a povestit o femeie, pentru sursa amintită.

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger