AcasăSOCIALSfârșit cumplit pentru o femeie, în Arad. A pierit în urma unui...

Sfârșit cumplit pentru o femeie, în Arad. A pierit în urma unui incendiu

Sfârșit cumplit pentru o femeie, în Arad. A pierit în urma unui incendiu (foto: Facebook)

O femeie și-a găsit sfârșitul ca urmare a unui incendiu care i-a afectat apartamentul, situat într-un bloc din centrul orașului Arad.

Mai multe autospeciale ale pompierilor, SMURD-ului și poliției au intervenit, luni, pe strada Tudor Vladimirescu, după ce au fost chemați la fața locului, prin intermediul numărului unic de urgență 112. Incendiul a afectat o cameră a locuinței respective și a generat mult fum, nemanifestându-se cu flacără.

Din păcate, s-a aflat că în incintă a fost găsită, fără suflare, o victimă. Este vorba despre o persoană în vârstă. Mai exact despre o femeie care avea 85 de ani, conform aradon.ro.

S-au făcut cercetări la fața locului, pentru a se stabili ce anume a cauzat nefericitul episod în urma căreia a sfârșit bătrâna. Iar primele concluzii ale celor de la ISU Arad indică faptul că ar fi fost vorba despre un scurtcircuit produs la o lampă improvizată aflată lângă patul victimei, potrivit aceleiași surse.

sursa foto: specialarad.ro

Apartament afectat de incendiu în Pitești

Săptămânile trecute, pompierii argeșeni interveniseră de urgență cu mai multe autospeciale de stins incendii, dar și cu o autoscară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul trei al unui bloc din cartierul Trivale al orașului Pitești. Mai mulți oameni au fost evacuați cu autoscara. ”Salvatorii au evacuat în siguranță, cu ajutorul autoscării, trei persoane de la etajul 4 al blocului (o femeie și doi copii), iar alte șase au fost evacuate fără ajutorul autospecialei, de la etajele inferioare.

Incendiul s-a manifestat cu flacără într-o cameră a apartamentului, iar persoanele din interior s-au evacuat pe cont propriu. Este vorba de un bărbat și o femeie, care s-au intoxicat cu fum și au fost transportați la spital de către echipajele SAJ.

Echipajele de pompieri au intervenit cu promptitudine și au stins flăcările repede, înainte ca acestea să se propage la întregul apartament și la alte locuințe din bloc”, transmiteau, pe 12 mai, reprezentanții ISU Argeș, prin intermediul Facebook.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger