AcasăSOCIALServiciul de Pașapoarte din Capitală lucrează și în week-end. Care va fi...

Serviciul de Pașapoarte din Capitală lucrează și în week-end. Care va fi programul din zilele de 26 și 27 martie

Serviciul de Pașapoarte din Capitală lucrează și în week-end. Care va fi programul din zilele de 26 și 27 martie (sursa foto: Facebook/Prefectura Capitalei)

Sunt încă mulți români care vor să-și facă pașaport.

În acest context, o informare venită miercuri, 23 martie, de la Prefectura Capitalei anunță că angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al Municipiului București vor avea program de lucru și la finalul acestei săptămâni, respectiv în week-end-ul 26-27 martie.

Având în vedere cererea mare de eliberare a pașapoartelor la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte al Municipiului București (SPCPMB), Instituția Prefectului a dispus ca în zilele de 26 și 27 martie 2022 (sâmbătă și duminică) programul de lucru al SPCPMB să se desfășoare în intervalul orar 08:00-16:00, în ambele puncte de lucru de la nivelul capitalei”, au transmis reprezentanții instituției conduse de către Alexandra Vacaru.

Anunț de la MAI

De altfel, încă de săptămânile trecute, s-au anunțat anumite măsuri, după ce s-a constatat o creștere a numărului solicitărilor pentru emiterea de pașapoarte. În 11 martie, de la nivelul Ministerului de Interne s-a anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că „în continuarea dispozițiilor date de către ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae BODE, pentru gestionarea optimă a numărului mare de solicitări pentru documente de călătorie, la nivelul Direcției Generale de Pașapoarte și a Instituțiilor Prefectului s-au implementat mai multe măsuri organizatorice.

Astfel, s-a prelungit programul de lucru cu publicul, în intervalul orar 08.00-20.00 de luni până vineri, și s-a decis desfășurarea activității de lucru cu publicul și în weekend, respectiv suplimentarea, până la capacitatea maximă, a stațiilor de preluare a cererilor, utilizate la nivelul structurilor teritoriale de pașapoarte.

În acest sfârșit de săptămână atât la nivelul municipiului București, cât și în teritoriu, Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte vor desfășura activități de lucru cu publicul (primiri cereri și eliberări pașapoarte)”.

171 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger