AcasăSOCIALSegregare în România! Orban a dezvăluit ce li se întâmplă românilor care...

Segregare în România! Orban a dezvăluit ce li se întâmplă românilor care nu s-au vaccinat

orban vaccinSegregare în România! Orban a dezvăluit ce li se întâmplă românilor care nu s-au vaccinat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a dezvăluit ce se vorbeşte în spatele uşilor închise de la Guvern: se ia în calcul pedepsirea, practic, a românilor care nu s-au vaccinat încă.

Liderul liberalilor a mai zis că miniştrii trebuie să vină cu propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare.

Restricţii pentru nevaccinaţi?

Ludovic Orban a fost întrebat dacă persoanele nevaccinate ar putea fi vizate de unele restricţii, preşedintele PNL şi al Camerei Deputaţilor a evitat să dea un răspuns clar, dar a lăsat să se înţeleagă că există posibilitatea. El a vorbit şi despre obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii.

Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei, evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare.

Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze”, a declarat Orban.

Întrebat dacă sunt vizate noi restricţii pentru cei care nu sunt vaccinaţi, Orban a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

Este cea mai bună încurajare”, a completat el. Orban a afirmat că Guvernul lucrează „cu siguranţă” la evaluarea metodelor de succes care vor fi aplicate.

15.201 persoane, vaccinate în ultimele 24h

Potrivit CNCAV, 15.201 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar 9.907 dintre acestea au primit prima doză.

În aceeaşi perioadă, au fost raportate 8 reacţii adverse: şase la vaccinul Pfizer şi două la cel de la Johnson & Johnson. Alte 53 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h.

În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a precizat CNCAV.

În total, până acum au fost vaccinate 4.865.795 de persoane, din care 4.705.750 cu schema completă.

author avatar
Andrei Ștefan
798 afisari

8 COMENTARII

  1. Dozele trebuie consumate, ce mai. Și pe cine? PE PENSIONARII SPECIALI, ÎN FRUNTE CU MILITARIZAȚII! Și pe bugetari! Ultimii dintre bugetari să fie medicii!
    Așa vom scăpa de ce-i dăunător în țară.

  2. au deja ba restrictii ca aia care vin din grecia trebuie sa si plateasca teste pcr , poarta masca la fel ca altii si etc ,etc!!!!!!!!! mai mancati multa minciuna pe paine la comanda ue?????????

  3. Bai Orbane, bai dansatorule de 3 lei, vezi ca amenintarile astea merg numai la deja vaxinatii tai in cap, la sclavii si cobaii tai, aia da, ei se sperie usor, dar vezi ca ceilalti o sa puna ceva frumos cat de curand sub fundul tau, de o sa inveti sa zbori si tu ca pinguinii, bai tampitule de capsoman !! 🙂 Nici daca scoateti armata in strada nu o sa se vaxineze in cap cei care sunt impotriva sistmeului corupt si plin de puroi ce il reprezinti, bai criminal ordinar si kakanar pe deasupra !! 🙂 O sa cam explodeze mamaliga, bai tarane de Orbanika, o sa te alerge astia de o sa te kaci pe tine, bai imbuibatule, tu chiar crezi ca toti vreau sa traiasca ca la Auschwitz, aka Sibiu ? 🙂 Nu ai tu atatia caini care sa miroasa pe toata lumea, cat o sa te ascunzi tu de acum incolo, bai oligofrenule criminal !! Covid Macht Frei, sa nu uiti asta, si vezi ca vine razboiul, ai vazut cati au iesit la proteste in Franta, de care site-urile regimului nazist nu au scris nimic, aka digi24 🙂 O sa iti puna pielea pe bat romanasii tai, numai continua sa bagi batul prin gard, sa vezi ce distractie nationala o sa iasa, nu o sa aveti destule bunkare unde sa va ascundeti, voi, si cu criminalii in alb din Auschwitz-urile numite impropriu spitale, toti doktorii Mengele de acolo vor raspunde, capital, ca sa zicem asa !!

  4. 1.s-a spus ca si cei vaccinati pot sa se imbolnaveasca ( mai usor e adevarat) dar pot si sa transmita virusul catre alte persoane. Si atunci.?
    2. ce se intampla cu cei ce au boli grave si in care nu se recomanda vaccinarea? ce faceti cu astia?
    3. de ce nu se spune cine plateste daune daca un om in urma vaccinarii va avea probleme de sanatate din cauza vaccinului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger