AcasăSOCIALAflat în arest la domiciliu, celebrul interlop Bebino a dat un bairam...

Aflat în arest la domiciliu, celebrul interlop Bebino a dat un bairam cu artificii și șampanie de mii de euro! De necrezut ce reacție au avut polițiștii din Călărași! – VIDEO

(foto: facebook)

În ultima vreme nu au lipsit situațiile în care polițiștii au întrerupt diverse chermeze având în vedere că prevederile legale nu permit, în această perioadă, astfel de evenimente, nici măcar cele private.

Mai nou, s-a aflat că o astfel de petrecere privată a fost ”spartă” de polițiștii din Călărași. Care au intervenit, luni, în localitatea Frumușani, la o petrecere găzduită, pare-se, chiar de către Marius Alecu, cunoscut drept Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, informează B1 TV.

Bebino, în arest la domiciliu pentru tentativă de omor!

Bărbatul se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de omor. Acest lucru nu l-ar fi împiedicat, însă, să petreacă – nu oricum, ci cu focuri de artificii.

Din câte a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Călărași pe acest subiect, polițiștii s-au autosesizat și au mers la locul unde se desfășura petrecerea privată. Când au ajuns echipajele, au fost găsite 17 persoane. ”De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenției”, transmite sursa citată.

S-a deschis un dosar penal și s-au dat amenzi

S-au făcut verificări și s-au dat amenzi. ”Totodată, în cursul serii, un bărbat, în vârstă de 27 ani, a folosit artificii din categoria F3 în curtea locuinței unde a avut loc evenimentul. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”.

Până la acest moment, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000 de lei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor și pentru sancționarea tuturor participanților”, se mai arată în comunicatul IPJ Călărași.

Vă amintim că la începutul anului trecut, Bebino a fost implicat într-o altercație, în urma căreia a ajuns la spital, cu tăieturi provocate de o sabie.

author avatar
Andrei Coman