AcasăSOCIALBombă la BACALAUREAT! Fata procurorului-șef al DNA, notată cu 10 după ce...

Bombă la BACALAUREAT! Fata procurorului-șef al DNA, notată cu 10 după ce a făcut contestație! Ce notă inițială primise Ruxandra Bologa

Despre Crin Bologa, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, se poate spune, fără urmă de dubiu, că e un tată mândru de rezultatul obținut de către fiica sa, la recent încheiatul „examen al maturității”.

Absolventă a Colegiului Național Silvania, din Zalău, Ruxandra a trecut prin mai multe emoții decât s-ar fi așteptat, dat fiind faptul că, dezamăgită de nota obținută în primă fază la proba scrisă la limba și literatura română, a făcut contestație. După recorectarea lucrării, fata a aflat că a primit nota maximă, 10, față de 7,45 cât fusese nota inițială, înaintea depunerii contestației, conform sportulsalajean.ro.

Ruxandra Bologa s-a decis la ce facultate va merge

Inițial, lucrarea fiicei șefului DNA a fost corectată în Satu Mare, contestația fiind soluționată în județul Cluj, fiind posibil ca prima comisie să riște să fie trasă la răspundere pentru greșeala la nivel de corectare, mai adaugă site-ul menționat, citând surse din învățământ.

Ar mai fi de spus faptul că și la proba la Geografie a luat tot nota maximă, media tinerei la Bacalaureat fiind de 9,95, iar alegerea, la nivel de facultate, a fiicei lui Crin Bologa pare să fie similară cu a părintelui său – și anume Dreptul.

Peste 300 de medii de 10 la nivel național

Statistica prezentată de Ministerul Educației arată că rata de promovare înregistrată la sesiunea recent încheiată a Bacalaureatului, după soluționarea contestațiilor, este de 64.5%.

„Astfel, din totalul celor 147.794 de candidați prezenți, au promovat 95.399 de candidați: 87.887 candidați aparțin promoției 2020 (comparativ cu 84.833 de candidați reușiți în promoția anului trecut), iar 7.512 provin din promoțiile anterioare (în creștere, comparativ cu 4.383 de candidați reușiți în 2019). Numărul mediilor de 10 (zece) a crescut la 307”, anunță Ministerul.

În mod evident, cifrele nu includ sesiunea specială a Bacalaureatului. Examenul a început luni cu proba scrisă la română.

Cine e Crin Bologa

Procurorul Bologa a preluat șefia „plină” a DNA-ului în februarie acest an, după ce ocupase interimar fotoliul deținut de către Laura Codruța Kovesi, până la revocarea acesteia din funcție, prin decret semnat de președintele Iohannis.

Anterior, Bologa a fost prim-procuror adjunct și, totodată, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

sursa foto: magazinsalajean.ro

645 afisari

2 COMENTARII

  1. Io crez ca primu de-a exa minat lucrariea fetei era cumnatu vreunui grangur pizidist cu dosar la DNA , atat a putut si el sa se razbune , atat l-a dus dibla , mare minune sa nu se faca verificari si sa se stabileasca ca e vorba de platit polite . Mafiotii nu mai respecta nici codul onoarei , se leaga si de copii …..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger