AcasăSOCIALSectorul 4 a început curățenia de primăvară

Sectorul 4 a început curățenia de primăvară

Temperaturile ridicate pe care meteorologii le estimează pentru aceste prime zile de februarie ne duc deja cu gândul la primăvară. Iar vacanța școlară din București este tot mai aproape.

Motiv pentru care cei de la Totul Verde. S.A. au demarat acțiuni de curățare a locurilor de joacă și a parcurilor de pe toată raza sectorului 4. Se spală tartanul, echipamentele de joacă, toboganele, leagănele, balansoarele, iar acolo unde anumite componente sunt deteriorate, ele se schimbă. Iar parcurile sunt pregătite să-și primească vizitatorii în condiții maxime de confort și de igienă. Este vorba de Orășelul Copiilor, Lumea Copiilor și Tudor Arghezi. Sunt igienizate inclusiv trotuarele și stațiile STB! De asemenea, se face curățenie și în grădinile blocurilor.

În plus, locuitorii din sectorul 4 au posibilitatea de a scăpa de mobilierul și de obiectele de uz casnic uzate. Acestea pot fi depozitate în locurile special delimitate de colectare a deșeurilor, de unde vor fi ridicate, gratuit, de către echipele operatorului de salubritate.

author avatar
Andrei Coman
112 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri