AcasăSOCIALSe repetă situația, la același liceu din țară. Ce s-a decis după...

Se repetă situația, la același liceu din țară. Ce s-a decis după ce jandarmii au găsit încă un adolescent înarmat

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Argeş

La nici o săptămână de când se aflase o informație greu de imaginat pentru mulți, aceea că în incinta unui liceu din Pitești asupra unei adolescente au fost găsite două cuțite, jandarmii argeșeni au fost chemați să intervină la aceeași unitate școlară. Și de această dată aveau să descopere o situație îngrijorătoare.

Cazul datează de luni, însă abia în cursul acestei zile a fost adus la atenția opiniei publice.
Concret, jandarmii care au răspuns apelului venit din direcția Liceului Tehnologic Dacia, unde se reclamase faptul că sunt persoane tulbură liniștea publică, au găsit un grup de tineri. Care, la vederea reprezentanților legii ”au încercat să părăsească zona, fapt pentru care au fost opriți și legitimați”, anunță, marți, reprezentanții Jandarmeriei Argeș.

S-au făcut verificări, pe durata cărora ”oamenii legii au descoperit în rucsacul unuia dintre tineri, în vârstă de 15 ani, un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 centimetri”.

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Argeş

Situația nu a rămas fără urmări. În timp ce ”tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Deținere de obiecte interzise” conform art. 372 Cod Penal”, s-a decis ca, dat fiind faptul că este al doilea episod similar produs în decurs de câteva zile, jandarmii să treacă mai des prin preajma liceului în cauză.

Recent, o fată de 16 ani, care nu învăța în liceul din Pitești, a fost prinsă având două cuțite și un pumnal tip box. Conform sursei citate, adolescenta venise la acel liceu împreună cu doi tineri, de 15 și, respectiv, 19 ani. DETALII AICI.