AcasăSOCIALSe întâmplă în România. Și-a dat foc fiindcă iubita l-a părăsit!

Se întâmplă în România. Și-a dat foc fiindcă iubita l-a părăsit!

Un bărbat din Tutova și-a dat foc azi noapte în fața casei sale. Vecinii alertați de vâlvătaie și de țipetele bărbatului au chemat ambulanța sunând la 112.

Florin G, în vârstă de 45 de ani, a ieșit în fața casei sale azi noapte, în jurul orelor 22.00, și a turnat pe el benzină, iar ulterior a aprins o brichetă.

Arzând ca o torță, bărbatul a început să țipe, iar vecinii au ieșit din case să stingă focul de pe el. Au sunat la 112 și au cerut ajutor, scrie vremeanoua.ro. Omul a suferit arsuri grave, pe mai mult de 60% din suprafața corpului și a fost transferat cu Ambulanța TIM la Clinica de Arși din Iași. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili împrejurările producerii tragediei.

Plecată în Italia, iubita a refuzat să se mai întoarcă la el

Vecinii bărbatului spun că acesta suferea de depresie, locuia singur de ceva timp, așteptându-și iubita să se întoarcă din Italia, care, în cele din urmă, a decis să nu o mai facă.

„Ambulanța tip C1 (TIM) Vaslui a preluat, în apropiere de Crasna, un pacient din localitatea Tutova, în vârstă de aproximativ 45 ani, care a suferit arsuri de gradele I, II și III pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Pacientul a fost preluat de pe o ambulanță tip C2 aparținând SAJ Vaslui, Substația Bârlad. Din primele informații, pacientul s-ar fi autoincendiat, combustibilul folosit fiind benzina. Starea pacientului este una critică, acesta fiind predat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, sedat și intubat orotraheal. Cel mai probabil, pacientul va fi transportat la o unitate medicală specializată, în municipiul Iași. Cercetările sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În momentul de față, Florin G. se află în stare critică și primește îngrijiri intensive la Clinica de Arși din Iași. Poliția face cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs autoincendierea.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
188 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger