AcasăSOCIALSe ieftineşte mâncarea! Pe ce a dat Petre Daea 1.000 lei în...

Se ieftineşte mâncarea! Pe ce a dat Petre Daea 1.000 lei în piaţă, la tarabă

Petre Daea le transmite românilor că nu au motive de îngrijorare atunci când vine vorba despre produsele alimentare, deoarece prețurile vor fi mai mici în perioada următoare.

Ministrul Agriculturii crede că țara noastră nu se va confrunta cu măsura raționalizării alimentelor, așa cum se întâmplă în Marea Britanie.

Preţurile ar avea tendinţa să scadă

Prețurile de consum se vor linişti, iar la unele produse chiar vor scădea, mai ales la cele care apar în această perioadă, a declarat, miercuri, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Va veni timpul când preţurile se vor linişti, piaţa s-a liniştit şi vom vedea în continuare o stabilitate a preţurilor, la unele produse chiar o scădere a preţurilor de consum, în mod deosebit la cele care apar acum. O să vedeţi şi în piaţă o ofertă, zic eu, generoasă.

Aţi văzut ceapa verde, salata, ridichiile, varza timpurie. Vă uitaţi şi la ulei, la pâine şi celelalte preţuri n-au crescut, sunt stabile şi le vedem în continuare ca o tendinţă de scădere a lor, pentru că şi importurile au început să scadă.

Tot timpul sunt cu ochii pe rafturi, dar cu siguranţă preţurile vor scădea. Eu cumpăr de la oamenii din piaţă. Ultima dată am dat 1.000 de lei pe toate produsele pe care le-am luat de acolo: miere, brânză, cârnaţi.

Produse româneşti excepţionale şi vă îndemn să vă duceţi să cumpăraţi de acolo”, a afirmat Daea.

author avatar
Andrei Ștefan
1.681 afisari

5 COMENTARII

  1. 1156 am toată pensia credeți că mă pot duce la piata să cumpăr miere brânză și cârnați de 1000 lei?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri