AcasăSOCIALSe fac lucrări la stația de metrou Ștefan cel Mare. Ce e...

Se fac lucrări la stația de metrou Ștefan cel Mare. Ce e bine să știți

Se fac lucrări la stația de metrou Ștefan cel Mare. Ce e bine să știți (foto: Facebook/Metrorex)

Pe lângă lucrările despre care s-a anunțat deja de câteva zile că se fac la stația de metrou Pipera (VEZI AICI), de pe Magistrala 2, s-a aflat că, de luni, 10 mai, încep proceduri similare și la stația Ștefan cel Mare.

Astfel, Metrorex a transmis, într-un comunicat, faptul că ”în perioada 10.05 – 21.05.2021 (inclusiv în zilele de week-end, 15.05-16.05.2021), la stația de metrou Ștefan cel Mare, situată pe Magistrala 1 se vor realiza lucrări de refacere a finisajelor accesului A (ieșirea spre Sos. Ștefan cel Mare)”.

E vorba despre decopertarea pardoselilor care există deja la stația respectivă și despre lucrări în cadrul cărora se vor monta placaje noi, de granit.

Ce se închide temporar

E bine să aveți în vedere faptul că în perioada în care se fac aceste proceduri va exista o schimbare. ”Pentru bună desfășurare a lucrărilor și pentru siguranță călătorilor, în perioada mai sus menționată, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al stației de metrou Ștefan cel Mare va fi închis.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător și delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcționarea accesului publicului călător”, se menționează în comunicatul companiei care asigură transportul în comun în subteran.

Vă amintim că la stația Ștefan cel Mare, din sectorul 2, s-au demolat, în urmă cu aproximativ o lună, spații comerciale aflate în subteran, la fel cum, ulterior, s-a întâmplat și în alte stații – cum ar fi Gara de Nord, Basarab sau Pipera.

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger