AcasăSOCIALSe dau vouchere pentru meditaţii. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul

Se dau vouchere pentru meditaţii. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul

meditatiiSe dau vouchere pentru meditaţii. Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul

Ministrul Educației este de părere că meditațiile nu pot fi interzise, deoarece ele există în toate țările din lume.

Sorin Cîmpeanu vine în sprijinul elevilor care nu își permit să dea bani pentru a merge la meditații. Aceștia ar putea primi vouchere din partea statului.

„Meditaţiile sunt în orice stat al lumii, nu pot fi împiedicate. Există o idee cu vouchere pentru meditaţii. Pentru elevii care vor meditaţii, să li se acorde vouchere pentru a le folosi la orele de meditaţii. Nu este ideea mea, ci a unui fost ministru, bun”, a declarat oficialul la Antena 3.

Ministrul Educaţiei a dat de înţeles că toţi cei trei milioane de elevi „dacă ar fi o astfel de măsură, vor spune că au nevoie şi vor lua aceste vouchere”.

De altfel, Sorin Cîmpeanu a subliniat că sistemul de meditaţii din România nu este fiscalizat. „Cred că există riscul de a se pierde controlul”, a mai precizat ministrul Educaţiei.

Probleme la Evaluarea Națională și Bacalaureat

De asemenea, Sorin Cîmpeanu a precizat că 10% din promoţia curentă a elevilor nu a intrat la examenul de evaluare naţională care va începe marți, 22 iunie. „10% din promoţia curentă nu a putut să intre la examenul de evaluare naţională. În general, rata de participare la evaluare e de peste 90%”, a declarat ministrul Educaţiei.

În schimb, numărul elevilor care s-au înscris la Bacalaureat 2021 pentru acest an este mai mic decât cel de anul trecut, a spus ministrul Educaţiei. Mai exact, este vorba de 77% din numărul elevilor din clasele terminale care s-au înscris la Bacalaureat 2021.

author avatar
Andreea Vlad
284 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci animalele de bugetari dau vouchere tot pentru alte animale de bugetari? NU MAI BINE AR TREBUI CA SĂ LI SE TAIE SALARIILE PUTORILOR ÎMPUȚITE!!!???

    Se vede că nenorocitul de ministru este pesedist! Numai gunoaiele ăstea sunt cu pomenile!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger