AcasăSOCIALSe "blindează" Bucureştiul! Miting pro-Palestina, securitate de "fier. În ce zone va...

Se „blindează” Bucureştiul! Miting pro-Palestina, securitate de „fier. În ce zone va fi afectat traficul rutier

Israel-Palestina, ringul morții. Peste 1.000 de rachete au fost trase din Fâșia Gaza/ Foto: Facebook

Sâmbătă, în Piața Universității, va fi un miting de solidaritate cu poporul palestinian. Astfel, autorităţile au sporit măsurile de securitate pentru mai multe obiective din Bucureşti.

“Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 16:00 la ora 18:00 în Piața Universității, denunțăm complicitatea la crimele comise de Israel împotriva poporului palestinian – în special asupra celor peste două milioane dintre ei supuși blocade ilegale și genocidului în Ghetoul Gaza” – a justificat mitingul Asociația Comunității Palestiniene din România.

Securitate maximă în Piaţa Universităţii

Autoritățile române au întărit securitatea la Piaţa Universităţii, iar traficul rutier va fi dat peste cap în centrul Capitalei.

Protestele s-au extins în multe țări din Europa și din lume. E important de precizat că schimbarea care va avea loc nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

Alertă teroristă, la gradul albastru

În România, sistemul de alertă terorist este rămas la gradul albastru. Este al doilea din punct de vedere al intensității și a rămas neschimbat din momentul în care a fost implementat.

Ambasadele, Teatrul Evreiesc de Stat, Cimitirul Evreiesc, Complexul Educațional Laude-Reut, Sinagoga Mare sau Templul Coral sunt acum câteva dintre obiectivele evreiești și palestiniene atent monitorizate de către autorități.

author avatar
Andrei Ștefan