AcasăSOCIALSe aprind luminițele în Capitală și se deschide Târgul de Crăciun din...

Se aprind luminițele în Capitală și se deschide Târgul de Crăciun din București/Cât costă biletul la Bucharest Christmas Market

Se aprind luminițele în Capitală și se deschide Târgul de Crăciun din București/Cât costă biletul la Bucharest Christmas Market (sursa foto: facebook/Bucharest Christmas Market)

Cu aproape o lună înainte de Crăciun, în Capitală se vor aprinde luminițele de Sărbători. Și pe lângă acest lucru, se va deschide și Târgul de Crăciun de la Piața Universității.

Astfel, din câte a anunțat Primăria Capitalei, vineri, 26 noiembrie, în Piața Universității, la Târgul de Crăciun București și pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18.00, iluminatul festiv. Bucureștenii vor putea admira elementele decorative montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piața Universității, Piața Romană, dar și în rondul de la Piața Presei.

„În acest an, în București, Primăria Capitalei prin Creart, Arcub și Proedus, organizează trei evenimente dedicate Crăciunului în Piața Universității, Centrul Vechi și bulevardul Decebal”, anunță reprezentanții municipalității.

Bucharest Christmas Market la Piața Universității

De vineri, 26 noiembrie, și până pe 26 decembrie, în inima Capitalei, la Piata Universității, pe esplanada cu statui, va fi deschis târgul Bucharest Christmas Market, ajuns la cea de-a XIV-a ediție. Așadar, locuitorii Capitalei care vor să intre în atmosfera Sărbătorilor, să iasă la plimbare în aer liber sau, de ce nu, să facă unele cumpărături de sezon află că se va deschide Târgul de Crăciun.

Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri, 26 noiembrie, cei care vor dori să meargă la târgul de Crăciun vor găsi produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. De asemenea, nu vor lipsi dulciurile de sezon – cozonacii, prăjiturile, plăcintele, dar nici acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Programul târgului: de luni până vineri de la 12.00 la 22:00 și sâmbătă și duminică de la 10.00 la 22.00.

Mai mult, în Piața Universității a fost amplasat un brad de Crăciun, care are 15 metri înălțime, e realizat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate.

Cât costă biletul și care sunt regulile de acces

„Anul acesta, evenimentul se va desfășura în condiții speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială.

Astfel, pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit”, au transmis reprezentanții Primăriei Capitalei.

A fost întocmit și un regulament de participare și acces la ediția cu numărul XIVa Bucharest Christmas Market – ce poate fi accesat AICI.

454 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ho…ho…ho…premiera !
    Ca sa l vezi pe Mosul…trebuie sa platesti!
    Copii saraci….cu parinti platitori de taxe….interzis !!
    Doar copii cu bani….il vor vedea pe Mosul…ca e de dreapta #!
    Si de 1 Decembrie….chiar daca ai avut parinti si bunici care au luptat pentru neamul tau….daca nu esti vaccinat….nu ai voie sa serbezi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger