AcasăSOCIALSe amenajează zona de fitness în aer liber și terenuri sportive la...

Se amenajează zona de fitness în aer liber și terenuri sportive la parcul Tudor Arghezi

Viitorul parc Tudor Arghezi a intrat în faza amenajărilor interioare. În această perioadă se montează aparatele pentru practicarea sportului în natură, ce vor crea o modernă zonă de wellness în aer liber, asemănătoare cu cea din Orășelul Copiilor, zona de plajă. Va lua naștere, astfel, un loc minunat, foarte bun pentru exercițiile calistenice, cele făcute cu mișcări ample, executate cu greutatea propriului corp. Mai ales că sportul în aer liber, indiferent de temperaturi, reprezintă una dintre marile surse naturale de sănătate!

Spațiile de joacă, jocurile, zonele de relaxare și de fitness vor fi ingredientele ce vor face ziua perfectă vizitatorilor de toate vârstele!

În plus, la nici 100 de metri, la ieșirea din parc, la poarta de la Metro Berceni, tot cei de la Totul Verde. S.A. amenajează 14 terenuri sportive. Se creează, așadar, premisele dispunerii unei suprafețe și mai mari pentru spații verzi și pentru plantarea de copaci pe cei circa 40.000 metri pătrați din interiorul parcului Tudor Arghezi.

author avatar
Andrei Coman