AcasăSOCIALSchimbare de imagine. Cum vor arăta șoferii STB, de la 1 iulie

Schimbare de imagine. Cum vor arăta șoferii STB, de la 1 iulie

Șofer STB, cu mască și uniformă

Cât de curând, șoferii și vatmanii din București vor avea o prezență unitară, la nivel de imagine.

Și anume, vor purta uniformă câtă vreme vor fi la lucru. Dat fiind faptul că măsura se aplică obligatoriu din prima zi a lunii lui Cuptor, sunt mari șanse să nu îi vedeți pe conducătorii autobuzelor, de exemplu, cu sacoul pe ei. În schimb, toată lumea va avea, de la 1 iulie, cămașă cu mânecă scurtă sau lungă – și cravată sau eșarfă (în cazul doamnelor).

Fără șlapi și pantaloni scurți pe traseu

Măsura se dorește a fi și un răspuns la plângerile venite din partea unor călători nemulțumiți de stilul vestimentar cam prea neglijent al unor conducători de mijloace de transport în comun, pe durata verii. “Am luat această decizie ca urmare a multor reclamații, anumiți conducători și manipulanți de vehicule nu erau îmbrăcați adecvat, veneau cu șlapi, pantaloni scurți, maiou. Începând cu 1 iulie, cine nu are uniformă nu intră pe traseu. Dar foarte mulți șoferi sunt mândri de această investiție și poartă uniforma încă de când au primit-o”, susține directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou.

Cât a costat investiția vestimentară

Din datele făcute publice dinspre STB (fostă RATB), rezultă că valoarea investiției în garderoba unitară a șoferilor și vatmanilor se ridică la aproximativ 3 milioane de lei. DIn câte au anunțat luni reprezentanții Societății care asigură transportul public de suprafață, la nivelul Capitalei, au fost comandate 14.700 de costume (din care 14.400 pentru bărbați și 300 pentru femei), 19.200 de cămăși bărbătești (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă), 400 de cămăși de damă (cu mânecă scurtă și cu mânecă lungă) și 4.900 de cravate și eșarfe.

sursa foto:Facebook/ Societatea de Transport București

author avatar
Cristina Stefan
395 afisari

2 COMENTARII

  1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, daaaaaaaaaaaaaaa! te-ai gasit ! …vai de capul lor !….si in slapi !………..marsssssssssssssssssssssss!

  2. Hainili e import Turcia și a costatără 3 mil. de lei adica=697.870$ ! ,,E bune” de vară material Lînă și poliester! Să ne trăiești madame Firea ! Le luaraț la licitație sau pe parandărăt? Crez că-n România nu se puteau fabrica?? Cică la caniculă ar fi recomandate hainili din lînă-material natural,în compoziție cu poliester! Ce in ,ce bumbac!! Sau or fi fost pentru toamnă/iarna 2020-2021 sezon?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger