AcasăSOCIALScene ULUITOARE la Mamaia! Au încins-o de un purceluş la proţap, în...

Scene ULUITOARE la Mamaia! Au încins-o de un purceluş la proţap, în parcare

purcel la protapScene ULUITOARE la Mamaia! Au încins-o de un purceluş la proţap, în parcare

Mai multe familii de romi au venit pe litoral şi au făcut o petrecere cu muzică, băutură şi purcei de lapte la proţap, chiar în parcarea unui hotel. Cum a reacţionat poliţia? I-au amendat.

Petrecerea a avut loc weekendul trecut şi s-a încheiat cu o amendă din partea poliţiei. 400 de lei au trebuit să plătească oamenii, după ce au gătit purcei de lapte în faţa hotelului. Aceştia ar fi fost reclamaţi de alţi turişti, deranjaţi de zgomotul de afară.

Amenda a fost de 400 lei

Totul s-a întâmplat în fața hotelului Riviera din Mamaia. Purcelul de lapte a fost piesa de rezistență de pe masa acoperită cu mușama, de pe care nu lipsea, desigur, nici băutura. Şi muzica a fost la înălţime, adică manelele la maximum.

Petrecerea le-a fost stricată însă de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau petrecăreții. Mai multe echipaje de la Politia Locala au ajuns în zonă și așa cum era și normal s-a lăsat și cu amenzi.

Petrecaretii au fost sanctionați cu amendă de 400 lei pentru depozitare pe domeniul public conform art. 8, pct. 2 din HCL 77/2021. Desemenea, li s-a pus in vedere si obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc.

author avatar
Andrei Ștefan
934 afisari

2 COMENTARII

  1. „Râdem”-„glumim” dar ne-a distrus Ilici Iliescovici dând liber la înmulțit acestei subspecii. Noi îl condamnăm pe Antonescu în loc să mai construim pușcării și să punem la muncă acești paraziți!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger