AcasăSOCIALScene șocante la Borșa! Momentul în care trei persoane sunt luate pe...

Scene șocante la Borșa! Momentul în care trei persoane sunt luate pe sus pe trecerea de pietoni – VIDEO

accidentScene șocante la Borșa! Momentul în care trei persoane sunt luate pe sus pe trecerea de pietoni - VIDEO

Accident grav în oraşul Borșa, judeţul Maramureș. Trei persoane au fost luate pe sus de o maşină, chiar în timp ce traversau pe trecerea de pietoni.

Scenele au fost surprinse de o cameră video de supraveghere aflată în apropierea locului unde s-a produs accidentul. Victimele traversau regulamentar, pe trecere, când o maşină îi izbeşte din plin. Din imagini se vede cum doi bărbați și o femeie au fost azvârliți în față.

Două dintre cele trei victime au fost transportate la spital cu ambulanța iar cea de-a treia a suferit doar leziuni minore și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cele două victime spitalizate sunt o femeie de 50 de ani şi fiul ei de 28 de ani, ambele din judeţul Neamţ.

Șoferița avea permis de un an de zile

Din primele informații se pare că șoferița care conducea autoturismul era începătoare. Era din Vişeu de jos și avea 54 de ani. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu era băută. I s-au prelevat şi probe biologice.

Imediat după impact, în timp ce pietonii abia se ridicau de jos, femeia aflată la volan a încercat să plece. Pietonii loviţi au trecut prin mari emoţii, fiind încă în faţa maşinii, însă aceasta în cele din urmă s-a oprit. Femeia spune că nu a vrut să fugă, ci a încurcat pedalele.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acest accident. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit emaramures.ro.

Accident mortal la Iași

Un tânăr de 23 de ani a murit, în noaptea de marți spre miercuri, după ce maşina pe care o conducea a ajuns în curtea unei case, „sărind” peste gard. Accidentul a fost în județul Iași și pare că șoferul avea viteză uriașă, informează Mediafax. Accidentul s-a produs într-o curbă din satul Sârca din județul Iași.

Șoferul se îndrepta spre Târgu Frumos. Acesta a ricoșat peste un gard în curtea unei case, după care a fost proiectat în afara mașinii. Potrivit medicilor de la Unitatea Primiri Urgențe de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, șoferul avea leziuni incompatibile cu viața.

author avatar
Andreea Vlad
310 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger