AcasăSOCIALScene șocante în Capitală! Bărbat împușcat într-o frizerie. Polițiștii, pe urmele atacatorului

Scene șocante în Capitală! Bărbat împușcat într-o frizerie. Polițiștii, pe urmele atacatorului

barbat impuscatbarbat impuscat

S-au petrecut scene de groază într-o frizerie din Sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar după ce a fost împușcat. Potrivit primelor informații, victima ar avea 40 de ani.

Victima este în afara oricărui pericol. Bărbatul ar fi fost împușcat cu pistolul cu bile de un alt bărbat cu care avea un coflict mai vechi. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, bărbatul a fost dus la un spital pentru investigații suplimentare.

Incidentul s-a produs pe strada Străbună, în zona Bucureștii Noi, și a fost anunțat la poliție printr-un apel la 112, la ora 15.40. La faţa locului se află atât poliţişti cât şi criminalişti care fac cercetări. Atacatorul este căutat de poliţie.

„La față locului au sosit polițiștii Secție 5, iar din primele date a reieșit faptul că un bărbat, a fost agresat și împuscat cu un pistol cu bile. Bărbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la față locului”,potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Se pare că persoanele implicate se cunoşteau de mai multă vreme şi s-au întâlnit pentru o reglare de conturi, însă au ieşit cu scandal şi focuri de armă.

Un incident similar a șocat România în 2012. Un polițist, orbit de gelozie, s-a dus înarmat la locul de muncă al soției sale, un coafor din Dorobanți, și a început să tragă, ca urmare a atacului au murit două persoane iar alte șase au fost rănite. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață.

author avatar
Andreea Vlad
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger