AcasăSOCIALScene revoltătoare la Pitești! Copil bătut cu sălbăticie într-o încăierare între minori...

Scene revoltătoare la Pitești! Copil bătut cu sălbăticie într-o încăierare între minori (VIDEO)

bataieScene revoltătoare la Pitești! Copil bătut cu sălbăticie într-o încăierare între minori (VIDEO)

Un băiat din Pitești a fost bătut crunt într-o încăierare între mai mulți minori. Polițiștii au deschis un dosar penal după ce imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.

Scenele îngrozitoare au avut loc într-o parcare din cartierul piteștean Trivale. Filmulețul arată cum băiatul în vârstă de 13 ani este lovit şi pus la pământ de alţi minori. La un moment dat, se aude un apel către agresor prin care i se cere să lase victima în pace.

În incident au fost implicați trei adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani. Aceștia au fost identificați de polițiști pe baza imaginilor.

Polițiștii au deschis dosar penal

Toți cei implicați în scandal urmează să fie audiați de către polițiști, care au anunțat, după apariția imaginilor în spațiul public, că au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe. În acest moment, nu se cunoaște motivul care a dus la aceste acte de violență.

„În cursul serii de 04 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în cartierul Trivale din Pitești, a avut loc o stare conflictuală între mai mulți tineri. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, care au identificat trei tineri, cu vârstele cuprinse între 13 și 14 ani, implicați în conflict.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeş pentru E-Piteşti.ro.

author avatar
Andreea Vlad
601 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger