AcasăSOCIALScene incredibile la Spitalul Floreasca. Bătaie între șoferi, în claxoanele mașinilor blocate...

Scene incredibile la Spitalul Floreasca. Bătaie între șoferi, în claxoanele mașinilor blocate în trafic (VIDEO)

bataieScene incredibile la Spitalul Floreasca. Bătaie între șoferi, în claxoanele mașinilor blocate în trafic (VIDEO)

Luni seară, zona din fața Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală a fost scena unei bătăi ca-n filme. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-i despărți pe bătăuși.

Doi bărbaţi au ajuns în atenția polițiștilor după ce s-au încăierat chiar în faţa unităţii medicale, după o şicanare în trafic, potrivit gandul.ro. Scandalul a izbucnit chiar la trecerea de pietoni din fața unității medicale, după ce, un bărbat care era pasager într-un autoturism a profitat de culoarea roșie a semaforului și a coborât pentru a-i cere socoteală șoferului autoturismului din față.

Bărbatul de la volan a coborât din mașină, moment în care cei doi indivizi s-au luat la bătaie. Martorii au surprins incidentul cu camerele de filmare ale telefoanelor mobile. În imaginile apărute pe rețelele de socializare se vede cum bătăușii își cară pumni unul altuia în claxoanele celorlalți șoferi.

vezi video AICI

Unul dintre scandalagii, dus la audieri

Aceștia au fost cu greu despărţiţi de martori, iar circulaţia rutieră a fost blocată minute în şir. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Secţiei 1 de Poliţie. Doar unul dintre scandalagii a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri.

Polițiștii continuă ancheta pentru identificarea ambilor bărbați dar și a celorlalte persoane implicate.

author avatar
Andreea Vlad
587 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ceausescu era prost cand dadea cocalarilor cu masini cota de 20 de litri de benzina pe luna?Stia el ce stia isi cunostea foarte bine marfa.Dupa asa zisa revolutie romanii se poarta ca o turma de boi scapata din grajduri cu coarnele pline de uscaturi aprinse.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger