AcasăSOCIALScene dramatice în Capitală! Un bărbat a căzut de pe un pasaj,...

Scene dramatice în Capitală! Un bărbat a căzut de pe un pasaj, după ce i s-ar fi făcut rău

(sursa foto: Facebook)

Un incident cutremurător a avut loc marți, 23 aprilie, în București. Din primele informații, s-a întâmplat în Sectorul 1. La fața locului au intervenit de urgență atât polițiștii, cât și cadre medicale.

După ce s-a dat alerta, polițiștii și un echipaj medical au intervenit cât s-a putut de repede în ajutorul unei persoane care avea nevoie de ajutor.

Un bărbat de 39 de ani a căzut, marţi, de pe un pasaj din Sectorul 1 al Capitalei şi a fost transportat la spital, potrivit news.ro. Tânărului i s-ar fi făcut rău şi, dezechilibrându-se, a căzut peste balustradă.

Bărbatul, dus la spital

Polițiștii din cadrul Secției 1 au ajuns de urgență la locul incidentului.

Astăzi, 23 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un pasaj, situat în Sectorul 1.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, la fața locului s-a deplasat şi un echipaj de prim-ajutor, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, în stare conştientă.

În tot acest timp, oamenii legii au făcut și primele investigații, pentru a stabili ce anume s-a întâmplat în acest caz. „Din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce bărbatul se afla deasupra pasajului, a acuzat o stare de rău, moment în care s-ar fi dezechilibrat şi a căzut peste balustradă”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările vor fi continuate, sub supravegherea Parchetului. „Cercetările sunt continuate de către Secţia 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, conform sursei citate.

author avatar
Andrei Coman