AcasăSOCIALScene dramatice, la un spital din Vâlcea. Un bărbat s-a aruncat de...

Scene dramatice, la un spital din Vâlcea. Un bărbat s-a aruncat de la etaj

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un incident cu urmări șocante a avut loc marți dimineață, la un spital din Vâlcea. Din păcate, s-a aflat că un bărbat, care, din primele informații, s-ar fi aruncat de etajul șase al unității medicale, și-a pierdut viața.

Incidentul cu urmări cutremurătoare a fost anunțat la poliție, astfel că oamenii legii au ajuns la fața locului.

Totul s-a întâmplat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Unde un bărbat s-ar fi aruncat pe geam de la etajul 6 al unității spitalicești. Din primele date, e vorba despre o persoană în vârstă de 74 de ani.

Ce a anunțat IPJ

Potrivit IPJ Vâlcea „la data de 11 iunie, în jurul orei 5.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, un bărbat, de 74 de ani, din localitatea Voineasa, s-ar fi aruncat de la al șaselea etaj al unității medicale”, relatează Mediafax.

Bărbatul a fost supus manevrelor de resuscitare. Însă, din păcate, eforturile salvatorilor nu au dat roadele sperate. Conform sursei citate, bărbatul a decedat.

Polițiștii a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Rămâne așadar ca oamenii legii să stabilească, în urma cercetărilor, cum s-a produs acest incident cu urmări grave.