AcasăSOCIALScene deocheate într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Cum au...

Scene deocheate într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Cum au fost filmați doi tineri! Imagini interzise minorilor (VIDEO)

(sursa foto: facebook)

Au mers într-o sală de jocuri, dar par să se fi crezut, mai degrabă, protagoniști ai unui film interzis minorilor. Scenele deocheate au fost filmate, iar imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor argeșeni, care au luat măsuri. Mai exact, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Pe muzică, în uralele celor aflați în incintă, presărate și de râsete, cei doi tineri și-au făcut de cap. Cel mai probabil, nu s-au gândit că imaginile cu scenele ale căror protagoniști au fost vor ajunge să fie văzute și de către oamenii legii.

sursa foto: captură video youtube

Doar că acest lucru s-a întâmplat, iar polițiștii au luat măsuri. Bărbatul și femeia ajunși în vizorul oamenilor legii sunt de aceeași vârstă – având 33 de ani. Episodul nu datează de ieri, de azi, ci de acum câteva săptămâni. Însă măsura reținerii celor doi tineri a fost dispusă recent, după ce s-au făcut cercetări. Cei doi au fost reţinuţi după ce în incinta unei săli de jocuri de noroc din Piteşti „ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit”, conform precizărilor IPJ Argeș.

Tânăra e din Pitești

„În ziua de 02 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ca urmare a faptului că, la un eveniment ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a.c., în incinta unei săli de jocuri de noroc din municipiul Pitești, două persoane, un bărbat și o femeie, ar fi săvârșit, în public, acte sexuale, cu caracter explicit.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat verificările, iar în urma activităților desfășurate, au identificat cele două persoane, un bărbat de 33 de ani, din Colonești, județul Olt și o femeie de 33 de ani, din Pitești”, a transmis IPJ Argeș, potrivit gazetanoua.ro.

Ce au mai anunțat polițiștii

Ce a urmat după ce au fost identificați cei doi? „La data de 14 martie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Verificările continuă, pentru stabilirea răspunderii persoanei juridice și sancționarea acesteia. De asemenea, documente în cauză, vor fi communicate instituțiilor abilitate, în vederea dispunerii măsurilor în consecință privind activitatea societății în incinta căreia s-a petrecut evenimentul”, a mai transmis IPJ Argeş.

Atenție, urmează imagini interzise minorilor!

author avatar
Andrei Coman