AcasăSOCIALScene de groază într-o primărie din Iași: femeie înjunghiată de soț. Victima,...

Scene de groază într-o primărie din Iași: femeie înjunghiată de soț. Victima, preluată de un elicopter SMURD

Au fost momente de spaimă, luni dimineață, la o primărie din județul Iași. O femeie a căzut victimă unui gest violent ce ar fi fost comis chiar de către soțul său, cu care se află în procedură de divorț. La fața locului au intervenit atât salvatorii, cât și polițiștii.

Incidentul cutremurător a avut loc luni dimineață, 4 decembrie, chiar în incinta Primăriei localității Belcești, din județul Iași.

Acolo unde femeia venise să rezolve unele chestiuni administrative. Doar că, din păcate, a ajuns ținta unui gest violent, pe care l-ar fi comis soțul său, cu care e în divorț. Femeia a fost înjunghiată în zona spatelui. Ar fi fost vorba despre un gest comis, pe fondul geloziei, de către cel care încă îi este soț femeii, în acte. Din câte s-a aflat, victima și bărbatul său sunt în procedură de divorț.

După producerea incidentului, au fost alertate atât cadrele medicale, cât și poliția. A fost solicitată intervenția unui elicopter al SMURD, pentru ca femeia să poată fi dusă cât mai rapid la spital. Victima a fost preluată, în stare de semiconștiență, de un elicopter SMURD – anunță IPJ Iași. Bărbatul suspectat de comiterea agresiunii se află deja în custodia poliției. Cel mai probabil, el va fi audiat în perioada imediat următoare.

Primele detalii anunțate de Poliție

Potrivit informațiilor făcute publice de poliția din Iași, mai exact de IPJ Iași, din verificările derulate până la acest moment a reieșit că cei doi soți nu mai locuiau împreună.

La data de 04.12.2023, IPJ Iași a fost sesizat cu privire la faptul că, pe fondul geloziei, o femeie a fost înjunghiată de către soțul său, în zona spatelui, cu un obiect tăietor/înțepător, în timp ce se aflau în incinta Primăriei localității Belcești.

Victima, în stare de semiconstienta, a fost preluată de un elicopter SMURD. Autorul se află în custodia poliției. Persoanele nu sunt cunoscute cu stări conflictuale. Din primele verificări a rezultat că cei doi soți nu mai locuiau împreună, fiind în procedură de divorț, iar în cursul dimineții, femeia s-a prezentat la sediul Primăriei loc. Belcești pentru rezolvarea unor probleme administrative, unde a fost urmărită de autor”, a transmis IPJ Iași, potrivit realitatea.net.

Rămâne de văzut ce explicații va da bărbatul în fața oamenilor legii care investighează acest caz cutremurător.

author avatar
Andrei Coman
169 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri