AcasăSOCIALScandal răsunător. Europol: ”Rușine Christian Ciocan!”. De la ce a pornit totul...

Scandal răsunător. Europol: ”Rușine Christian Ciocan!”. De la ce a pornit totul – VIDEO

Scandal răsunător. Europol: ”Rușine Christian Ciocan!”. De la ce a pornit totul - VIDEO (foto: captură video Europol/facebook)

Reprezentanții Sindicatului Europol pun tunurile pe fostul purtător de cuvânt al Poliției Române. Christian Ciocan este criticat dur, după ce ar fi fost prins pe picior greșit în trafic.

”Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase”, acuză sindicaliștii Europol, într-un mesaj transmis miercuri, 7 iulie, pe Facebook, cu tot cu o înregistrare video în care este surprins dialogul pe care fostul purtător de cuvânt al Poliției Române îl poartă cu un om al legii.

”V-ați manifestat execrabil”, susține, la rândul său, Ciocan în timpul schimbului de replici purtat în sediul poliției.

Conform sursei citate, ”Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului”.

Ca urmare a acestei situații, a fost amendat cu aproape 6000 lei. De asemenea, s-a aflat că i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul transmis de Sindicatul Europol:

”Cms. șef Christian Ciocan, la acest moment împuternicit director al Unității de Politici Publice din MAI, a încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție.

Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea.

Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului.

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile .

Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală. Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean.

Aștetăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!”

author avatar
Andrei Coman
527 afisari

8 COMENTARII

  1. Ciocan e un playbou un soi de Bote la politie care in loc sa ne apere de bombe la Arad; mijeste măsaua in emisii cu chilotarese, interlopi politici si colive.

  2. Si daca il recunostea facea selfi 🤳 cu Ciocan si fraterniza? Pai a maturat cu Nastase pe jos ce scrie Ciocan pe masina, nu atingeti? 🤓

  3. Ăla mai lucrează, încă, în Meliția Rrrumânistaneză?????
    Ăla trebuie zburat de urgență!!!!

  4. Inca un exemplu de individ care considera ca „legea-i o vorba de dansii inventata” (vorba poetului), iar lor nu le este aplicabila. Culme-i ca daca era unul cu nume de „camataru”, „spoitoru” sau mai stiu eu, micimanii l-au fi recunoscut pe loc, l-ar fi salutat cu „sa-ti traiasca familia, etc”. Asa „formatorul de opinie” pe la unele televiziuni, ne recunoscut fiind (cica), a luat-o in barba scurt.

  5. Ciocan e doar un simbol la tv nu si in politie din păcate.Nu e de mirare sa ia si munca la gunoi ca Bou reanu. Ma mir ca nu le-a dat o cazma peste cascheta.

  6. Daca Ciocan face asta eu ce sa mai cer la bou ala care era sa ma calce pe verde 🚦? Un simplu bou. Nu taur de toride nu taur de prasila nu taurul satului. Un bou. Doar un simplu bou deci nu vițel.Doar un bou. Un simplu bou.

  7. Cioccan nici nu i politist… vai de mama lui.. cred ca n a prins un hot in viata lui..
    M am intalnit cu el la o speta si i am spus ceva de genul , noi .. politistii operativi face asa la cfl.. el mi a replicat ca si el e operativ !! La naiba !! Unde ?? Poate n c…ur !!
    Nu are ce cauta in Politie ! Are comportament de hot, ce mare lucru ?? N am itp, asigurare si nici o placuta, am intrat pe interzis ca nu stiu strazile , da ma duc sa ma dau mare la realitatea !!!
    Oare cum e posibil ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger