AcasăSOCIALSCANDAL pe Aeroportul Otopeni! Călătorii s-au enervat şi au devenit recalcitranţi

SCANDAL pe Aeroportul Otopeni! Călătorii s-au enervat şi au devenit recalcitranţi

otopeni aglomeratieŞi-a BĂTUT soţia pe aeroportul din Cluj, dar, când poliţistul a vrut să-l amendeze, agentul - ŞOCAT de reacţia nevestei!

În Aeroportul Otopeni s-a produs vineri după-amiază o îmbulzeală generală, mai mulți pasageri țipând și reclamând lipsa de spațiu, odată cu noile reguli care cer prezentarea Formularului de localizare a pasagerului.

Sute de oameni, care au aterizat în această după-amiază pe aeroportul Otopeni din Bucureşti, au fost îngrămădiţi şi obligaţi să stea zeci de minute în picioare pentru a fi supuşi unor controale DSP.

Noile restricţii i-au enervat pe oameni

Reprezentanții Aeroportului susțin într-un comunicat că ”s-au înregistrat aglomerări punctuale, în intervalul 14.00-15.30 al zilei, generate, pe de o parte, de faptul că în aceste ore de vârf au aterizat două curse suplimentare, iar, pe de altă parte, de către pasagerii nemulțumiți de noile restricții care au avut un comportament recalcitrant față de personalul autorităților cu atribuții de control al documentelor de intrare în țară”.

Aeroportul mai arată că traficul pe aeroport se derulează normal acum, iar ”situația a fost ținută sub control cu ajutorul personalului CN Aeroporturi București, jandarmilor și ai Poliției de Frontieră”.

Cursele au venit din zona roşie şi galbenă

Majoritatea curselor au venit din zona roşie şi galbenă. Începând cu ora 13.00 şi până la ora 16.00, aproximativ 20 de aeronave au aterizat pe aeroportul Otopeni.

De asemenea, DSP are doar şapte angajaţi în terminalul de sosiri pentru a verifica documentele pasagerilor.

author avatar
Andrei Ștefan
913 afisari

8 COMENTARII

  1. Am mai spus-o si repet, pana cuiva i se va „aprinde” beculetul gandirii: tara asta va „muri „de incompetenta conducatorilor. Despre ceea ce urma sa se intample in aeroporturi si vami, acum in prag de sarbatori, stiau si copiii de la cursurile on line, ca trebuiau reglementate problemele de luna trecuta inca, iar se stia… insa… noi(adica diriguitorii), avem alte treburi… toata ziua pe sticla nu auzi decat PENSII SI SALARII. Mai, (…)era sa spun ceva urat, treburile urgente sant astea prezentate, astea pentru care oamenii ies in strada , nu alocarile de bani care sa fie cheltuiti in folosul strainilor, ca romanesc nu mai gasesti nimic. Am crezut ca in urma „nuntii” cu atmosfeera de „ingropaciune”, a celor doua mari (zic ei), dupa trezirea din mahmureala, mintea cat o aluna din capetele voastre o sa faca atata efort sa emita niste hotarari pe care sa nu poata sa le conteste oricine. Dar, nu. Asa ceva este imposibil in Romania noastra… frumoasa, bogata, pacat ca-i locuita… DE VOI.

  2. Conducătorii României Sint preocupați numai de vaccinarea obligatorie a cetățenilor și atit

  3. Ca in majoritatea statelor UE si in Romania trebuie respectata legea,nu suntem la fotbal sa intram in Romania cu „heirup”. Am stat in aeroportul Luton la aterizare saptamana trecuta cam 65 minute pana mi a venit randul la verificari,vaccinare,test Covid, declaratie,bagaje,vama etc. Romanii sunt tare nerabdatori si grabiti,in alte tari nimeni nu striga ,nu comenteaza legile anticovid sunt respectate in totalitate.

    • Dacă tu ai așteptat în Luton este normal ca eu sa astept in JFK? Nu e mai normal să te bați, tu, cu administrația aeroportului ca sa nu mai aștepți? Să moară capra vecinului este mai normal deci? Sictir.

  4. Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil după ce este aprobat.
    Iohanis ar trebui sa se trezeasca si sa vada ca toate tarile din Europa inaspresc restrictiile impotriva covit iar la noi el dicteaza relaxari !!! Intra cu zecile de mii diasporeni din tara si nu -i verifica nimeni la modul organizat si serios de covit si victime vom fi din nou romanii din tara si vor muri iar zeci de mii de oameni imbolnaviti din cauza acestor neglijente ale autoritatilor statului !!!!

  5. Aahatule, sa vezi tu ce cravate o sa iti schimbe romanasii tai in ianuarie !! Vine balul cel mare !!

  6. Bai, in mica colonie esuata bananiera intotdeauna a fost asa, scapa numai cine si care poate, si asa va fi inca multa vreme !! Iar asa-zisi conducatori sunt majoritatea niste criminali hoti de 6 lei si 66 de bani, care primesc ordinele din afara si trebuie sa le execute, altfel sunt ei executati, asa ca e darwinism total la voi, bai desteptilor !! Iar in micul paris, zis si Bukale e o jungla de ne-descris, se manca aia intre ei, de zici sa sunt in The Walking Dead !! Bai Arahat, bai Rafiloi, bai Gheorghitza Muitza, baga-i pe diasporezii astia la arest la domiciliu, sa se invete minte sa nu se tot plimbe asa, sa se afle si ei in treaba !! Ha ha ha 🙂

  7. Curios cum se transformă mielușeii de pe alte meridiane în revoltații aroganți de îndată ce ajung acasă.
    Pe alte aeroporturi din Europa se preling în lungul culoarelor, numai să nu supere pe nimeni.
    Odată ajunși acasă dau drumul decibelilor și tuturor frustrărilor acumulate de-o viață. Mai ușor bizonilor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger