AcasăSOCIALScandal la un liceu de top din Capitală! Scene revoltătoare, cu un...

Scandal la un liceu de top din Capitală! Scene revoltătoare, cu un profesor dansând erotic cu o adolescentă! Poliția, pe fir

(sursa foto: captură video: click.ro)

E scandal cât casa după ce au apărut imagini cu totul revoltătoare, cu un bărbat – despre care s-a aflat că e cadru didactic – la o petrecere la care ar fi participat mai mulți adolescenți, inclusiv o elevă de 16 ani.

Din înregistrarea obținută de jurnaliștii de la Click se poate vedea că bărbatul – profesor de muzică la Liceul „Jean Monnet” din Capitală, un liceu de top din București – dansează lasciv cu o adolescentă, ba chiar la un moment dat mimează scene de amor. Totul, în uralele altor tineri aflați în incinta respectivă.

Directorul adjunct al liceului, Diana Răducanu, le-a declarat ziariștilor că profesorul respectiv și-a dat demisia încă de zilele trecute. „Luni de dimineaţă a venit şi şi-a dat demisia, invocând o confuzie. Mai mult de atât nu ştiu ce să vă spun”, a declarat Răducanu, pentru sursa citată.

(sursa foto: captură video: click.ro)

Polițiștii fac verificări

În tot acest timp, imaginile au ajuns și în atenția polițiștilor bucureșteni. Și s-a început o anchetă.

„Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, a anunțat Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
1.260 afisari

5 COMENTARII

  1. La pipa, la blat,la pont. Pai cele mai multe prostituate din lume sunt românce. Vedeți ce spune un patron de bordel din Austria. Propun ca în liceu sa se predea lecții de videochat. Dacă religie nu vor părinți. Satanelor!

  2. Mamele isi vor fetele futomodele..lupta sa le plaseze cat mai aproape de retelele de prostitutie…banii le fac sa uite ca este o plata pentru deviatia MAMELOR. Cat despre barbati, pe ei ii convinge sotia ce bine e sa avem o modela in familie, ori il conving prietenii ca o modela de fetita schimba culoarea vietii. CINE LUPTA IMPOTRIVA PREDARII RELIGIEI IN SCOALA? PARINTII CARE NU VOR CA ODRASLELE LOR SA INVETE DE MICI CA PACATUL CURVIEI ADUCE RUINA SUFLETULUI! CINE E CEL DINTAI DUSMAN AL SUFLETULUI COPILULUI? PARINTII FARA CREDINTA…APOI SA NU UITAM….ASCHIA NU SARE DEPARTE DE COPAC…

  3. Pai astea sunt mult laudata diaspora,bre.Albanezele,bosniacele si toata peninsula Balcanica s-au intors acasa ,au ramas la datorie rromancele.

  4. Lipsa de educațieeste cauza, educație care trebuie făcută de PARINTI. Școala nu poate suplini rolul părinților în educația copiilor. Evident și profesorul este vinovat de ce s-a întâmplat. Relațiile sexuale, gesturile sau faptele cu conotații sexuale nu au ce căuta în relația profesor – elev.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger