AcasăSOCIALScandal la Târgovişte. Cine este bărbatul care i-a amenințat pe poliţişti cu...

Scandal la Târgovişte. Cine este bărbatul care i-a amenințat pe poliţişti cu maceta

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat, care a ameninţat cu maceta poliţiştii chemaţi de soţia sa pentru că făcea scandal, a fost arestat pentru ultraj. S-a întâmplat în Târgovişte. El este acuzat de comiterea a şase fapte.

Conform procurorilor, incidentul s-a produs în timp ce poliţiştii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Oamenii legii interveniseră după ce soția bărbatului sunase la 112.

Macetă cu lama de circa 50 de centimetri

„La data de 15.09.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cu privire la săvârşirea a 6 (şase) infracţiuni de ultraj fapte prev. și ped. de art. 257 alin (1) și (4) C.P rap. la art. 206 alin (1) din C.Pen. cu aplic. art. 38 alin. (2) C.Pen., constând în aceea că, în timp ce se afla în curtea imobilului având asupra sa o macetă cu lama de circa 50 cm, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii mai multor agenţi de poliţie toţi din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care interveniseră la un apel de urgenţă iniţiat prin S.N.U.A.U. 112 de către soţia inculpatului, în urma unui conflict cu acesta, ocazie cu care a provocat distrugeri în imobil şi a proferat ameninţări cu acte de violenţă”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Potrivit comunicatului Parchetului, bărbatul a fost inițial reţinut. A fost apoi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

author avatar
Andrei Coman