AcasăSOCIALSCANDAL în Poliţie! Ce au păţit agenţii care s-au pozat cu Adi...

SCANDAL în Poliţie! Ce au păţit agenţii care s-au pozat cu Adi Minune şi Tzancă Uraganul, după ce îi amendaseră

PolitiaSCANDAL în Poliţie! Ce au păţit agenţii care s-au pozat cu Adi Minune şi Tzancă Uraganul, după ce îi amendaseră

Poliţia Sectorului 6 din Bucureşti se află în centrul unui scandal, după ce trei agenţi s-au pozat cu Adi Minune şi Tzancă Uraganul, pe care-i amendaseră pentru nerespectarea regulilor impuse de autorităţi în pandemie. Ca o ironie, în fotografia cu poliţiştii, petrecăreţii nu purtau mască.

Referitor la o imagine apărută în spaţiul public unde doi poliţişti şi un jandarm apar lângă doi bărbaţi care nu poartă mască, precizăm că Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului.

În acest sens precizăm că la nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui şi pentru luarea măsurilor în consecinţă„, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Ce făcuseră Adi Minune şi Tzancă Uraganul?

În timp ce în Bucureşti rata de răspândire a noului coronavirus este de 3,79 la mia de locuitori, maneliştii Adi Minune şi Tzancă Uraganul au fost prinşi de poliţişti în timp ce trăgeau chefuiau de zor într-un apartament de lux din sectorul 6 al Capitalei, alături de alţi nouă petrecăreţi.

Noaptea golanii! V-am zis că nu se mai poate face nici măcar un bairam nu m-aţi crezut”â”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook manelistul Andrei Velcu, zis „Tzanca Uraganul”. Prietenul lui Adi Minune a postat şi o fotografie în care el şi amicul său sunt încadraţi de poliţişti. „În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei„, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

author avatar
Andrei Ștefan
609 afisari

4 COMENTARII

  1. Logic ar fi sa-i dea afara. Tiganii s-au pozat sa se laude ulterior ce „tari” (sic) sant ei, ca dupa ce au fost amendati ii durea-n sapca, ei pozandu-se cu „organul”. Azi auzeam pe un lider sindical de-al politistilor, ca acestia trebuie sa fie PRIETENII cetateanului !!??? Mai, chiar asa ??? Eu stiam ca politistul trebuie sa fie doar corect, fara parti priuri, cu care nu te tragi de curea. Teoria ca si ei sant oameni li se aplica cred doar in sensul respectului pentru munca prestata, ori dupa cum vad si imi mai aduc aminte si de alte faze, in situatia data chiar acest lucru nu se intampla. Cei „controlati” nu aveau pic de respect fata de politisti. Poate aud si sefii lor sindicalisti sau nu. Ati vazut vreodata un politist american pozandu-se cu vreo vedeta de-a lor dupa ce a fost prinsa incalcand legea ?? Raspunsul e DA dar personajul era cu catusele puse. Or fi si aia oameni, … n-or fi…

  2. Putea fi aifon cu țichi si pateau ca in bancul urmator.
    La muzeul Antipa, pe langa maimute si mamuti impaiati, ursi si lilieci cu muste, intr-o incapere apare si o mamaie nemiscata. Copii dornici de scoala, intreaba dar cine e animalu? ghidul le spune, Pai aia e soacră-mea. Pai si de ce rade mereu?intreaba mucosii….
    -Pai ia credea ca-i fac poze….
    ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger