AcasăSOCIALScandal în plină stradă. Mai ceva ca într-un ring de lupte! Imaginile,...

Scandal în plină stradă. Mai ceva ca într-un ring de lupte! Imaginile, surprinse într-o intersecție din România – VIDEO

Scandal în plină stradă. Mai ceva ca într-un ring de lupte! Imaginile, surprinse într-o intersecție din România - VIDEO (sursa foto: anntena3.ro)

E vară, e cald, iar nervii unor participanți la trafic par să fie mai întinși decât ar trebui, mai ales când astfel de situații degenerează și de la vorba aruncate și claxoane apăsare îndelung, se ajunge la bătaie.

Din seria incidentelor surprinse în trafic, în ultima perioadă, fac parte și scene violente, surprinse în plină stradă, în lumina zilei.

Sunt imagini surprinse într-o intersecție intens circulată din orașul Buzău, mai precis din intersecția Bulevardelor Unirii și 1 Decembrie, din câte anunță joi antena3.ro.

Incidentul violent s-ar fi produs ca urmare a unei șicanări în trafic. Din înregistrarea realizată de un martor se pot vedea momentele în care doi bărbați se îmbrâncesc și se comportă de parcă ar fi într-un ring de lupte, nu pe stradă.

Se aud claxoane, semn că incidentul nu a scăpat din vedere celorlalți participanți la trafic. Din câte se poate vedea din imagini, însă, niciun alt șofer nu pare dispus să intervină pentru a-i despărți pe cei doi bărbați care se luptă în plină stradă. Semn că nu ar prea fi avut curaj să se apropie de cei doi și de locul în care s-a derulat întreaga scenă.

Din păcate, zilele trecute, s-a aflat că pe fondul unei șicanări în trafic, produse de această dată în Capitală, între un motociclist și un bărbat aflat pe o trotinetă, acesta din urmă și-a pierdut viața.