AcasăSOCIALUPDATE. Dragnea, vizită-fulger la DNA. Scandal în fața sediului, până să ajungă...

UPDATE. Dragnea, vizită-fulger la DNA. Scandal în fața sediului, până să ajungă fostul lider PSD. S-a aruncat cu ouă și iaurt – VIDEO

(sursa foto: captură Facebook/Marian Ceaușescu)

Tensiunile au atins cote maxime, vineri la prânz, în apropierea sediului Direcției Naționale Anticorupție, cu scurtă vreme înainte de ora 13, ora la care ar urma să ajungă la DNA Liviu Dragnea.

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la DNA, a intrat în sediul Direcției în vociferări ale contestatarilor și nu a stat prea mult în incintă.

”Vorbim după ce ies”, a declarat Dragnea. Întrebat de presă, Dragnea a confirmat că a venit pentru a-i fi înmânată prelungirea sechestrului. Măsura vizează dosarul Tel Drum.

La plecarea de la DNA, fostul lider PSD nu a mai făcut foarte multe declarații, având parte de noi scandări din partea contestatarilor, până să reușească să treacă prin aglomerația apărută la ușa instituției.

În zonă au ajuns mai multe persoane, majoritatea în vârstă, care aveau pancarte din carton, cu diverse mesaje de susținere pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Pe de altă parte au fost prezenți și contestatari ai lui Dragnea.

La un moment dat, s-a aruncat cu ouă, dar și cu lapte. De o ”baie” cu lactate a avut parte protestatarul cunoscut drept Marian Ceaușescu, aflat la fața locului.

”Au aruncat în mine cu lapte, cu iaurt și cu ouă (…) aruncat cu lapte și cu iaurt susținătorii lui Dragnea. Haideți să vedeți ce e pe jos”, a acuzat Marian Ceaușescu, în timp ce arăta imagini, live, de la fața locului.

Au intervenit și oamenii legii, în încercarea de a restabili ordinea.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini cu un limbaj reprobabil!

author avatar
Andrei Coman