AcasăSOCIALSâmbătă se aprind luminițele de Sărbători în sectorul 4! S-au montat patru...

Sâmbătă se aprind luminițele de Sărbători în sectorul 4! S-au montat patru milioane de beculețe colorate, dar și decorațiuni luminoase

Sâmbătă se aprind luminițele de Sărbători în sectorul 4! S-au montat patru milioane de beculețe colorate, dar și instalații și decorațiuni (foto.Daniel Băluță/facebook)

Până ca Moș Nicolae să ajungă în casele copiilor, în sectorul 4 se vor aprinde luminițele de Sărbători.

Sectorul 4 “îmbracă” haine de sărbătoare, iar patru milioane de beculețe colorate și peste 5.000 de instalații și decorațiuni luminoase vor împodobi bulevardele și intersecțiile din Sectorul 4 al Capitalei, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Astfel, principalele artere de circulație – Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Bulevardele Brâncoveanu, Tineretului, Alexandru Obregia, Gheorghe Șincai, Calea Văcărești, Metalurgiei, strada Turnu Măgurele – precum si marile intersecții – Big Berceni, Fântâna Florilor, Tineretului-Văcărești, Apărătorii Patriei – au fost decorate cu ghirlande luminoase și cu zeci de figurine tridimensionale cu motive specifice sărbătorilor de iarnă.

Aprinderea luminițelor va avea loc sâmbătă, 05 decembrie, la ora 18:00, în prezența primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, la intersecția bulevardului Alexandru Obregia cu străzile Emil Racoviță și Nițu Vasile (intersecția Fântâna Florilor).

author avatar
Andrei Coman